Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

28.09.2015 | Offentligheden/Pressen

Tomas Sjödin kommer til Danmark . "Det sker, når du hviler"

Mød Tomas Sjödin i København og Aarhus Hvad sker der, når vi hviler? Det emne er der fokus på, når den svenske forfatter Tomas Sjödin besøger Danmark ved to arrangementer i oktober. Mange længes efter hvile. Men hvad er hvile egentlig? – er det andet og mere end ikke at…

Ved fire inspirationsmøder i september kom ledere, studerende og medarbejdere med inputs til en kommende vision for en fusion af SKT og IO.

28.09.2015 | Forskning

Visionsproces for IO og SKT er midtvejs

Inspirationsmøder, studietur til Göteborg og en ’skrive-camp’ er bestanddele på vejen mod at beskrive en vision for en fusion af de tandfaglige enheder.

Eva Amalie Nielsen

28.09.2015 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Eva Amalie Nielsen

A stressed right ventricle, morphology and long-term outcome.

Annemette Bondo Lind

28.09.2015 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Annemette Bondo Lind

A qualitative study of stress experience and coping strategies. Explored among people with somatoform disorders in life history and everyday life before and after an intervention with mindfulness therapy.

Mohamed Metwally

28.09.2015 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Mohamed Metwally

Nimorazol som hypoxiske radiosensensitizer ved strålebehandling af hoved-hals kræft.

26.09.2015 | Arrangement

Kolde atomer vandt ForskerFight

Kan man sammenligne atomer med bowlingkugler? Det gjorde Ph.d.-studerende Nils Byg Jørgensen og vandt dysten i forskningsformidling.

25.09.2015 | Forskning

Dekaner: Forskningsmidler betaler tandlægeuddannelse

DEBAT: Manglende finansiering og ministeriel forståelse for høje uddannelsesomkostninger tvinger AU og KU til at bruge forskningsbevillinger til at uddanne nye tandlæger.

24.09.2015 | Forskning

Færre dør på højt akkrediterede hospitaler

Som de første kan forskere fra Aarhus Universitet, Aarhus Universitetshospital og Region Syddanmark nu påvise en sammenhæng mellem hospitalernes akkrediteringsstatus og dødeligheden blandt patienterne.

24.09.2015 | Arrangement

Deltag i Falling Walls Lab på AU

Tag plads på publikumsrækkerne til Falling Walls Lab den 6. oktober på Aarhus University, hvor ph.d.-studerende dyster mod hinanden i formidling af deres forskning kogt ned til tre minutter.

24.09.2015 | Forskning

Stop bådene: Den australske asylmodel og Europas flygtningekrise

Mens Europa leder efter løsninger på den aktuelle migrant- og flygtningekrise, bliver den australske asylmodel i stigende grad set som en del af løsningen både i Danmark og i andre europæiske lande. Kom og hør danske og australske forskere diskutere, hvad Europa kan gøre for at løse krisen, og hvorvidt den australske model er relevant i en…

Viser resultater 21 til 30 ud af 145

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste