Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

11.09.2015 | Navnenyt

Dekanatet på Arts ændres og to prodekaner ophører

Ny sammensætning af dekanatet skal matche den nye organisering af AU med to tværgående udvalg.

Det var lidt af en ahaoplevelse at høre at andre før mig har været usikre på tiden efter studielivet, siger Pernille Plagborg, som fik nyt perspektiv på sin uddannelse efter et mentorforløb. Foto: Anders Trærup, Aarhus Universitet.

11.09.2015 | Uddannelse

Berigende at hjælpe studerende på vej

Som mentorer sætter aktive erhvervsfolk perspektiv på studerendes fremtid. Det er en berigende opgave, som også bygger bro mellem universitet og erhvervsliv, siger to mentorer.

11.09.2015 | Offentligheden/Pressen

Poul Nissen tildelt den internationale Gregori Aminoff Pris 2016

Det svenske Kungl. Vetenskapsakademien har tildelt Gregori Aminoffs prisen i krystallografi 2016 til professor Poul Nissen, Aarhus Universitet, og professor Chikashi Toyoshima, University of Tokyo. Prisen er en af akademiets få internationale priser og tæller blandt tidligere modtagere flere modtagere af Nobelprisen.

Ni medicinstuderende har skrevet e-bogen "Psykiatrisk Notesamling", som ligger helt i top på iBook Store.

10.09.2015 | Offentligheden/Pressen

AU-studerende står bag bestseller

For tredje måned i træk er e-bogen ”Psykiatrisk Notesamling” den bedst sælgende fagbog på iBook Store. Bogen er skrevet af ni medicinstuderende fra Aarhus Universitet.

10.09.2015 | Alumne

Når fremskridtet går for stærkt

Åbent foredrag med Thomas Hylland Eriksen

10.09.2015 | Administrativt

Digitalisering af feriepenge

Feriepenge fra og med optjeningsåret 2014 vil fremover kunne findes digitalt. Fysiske feriebeviser vil ikke længere blive udstedt.

Rektor sætter stor pris på at besøge institutterne og høre, hvad der rører sig.

09.09.2015 | Politik og strategi

Institutmøde: Masser af spørgsmål til rektor

Fredag den 21. august lagde rektor Brian Bech Nielsen vejen forbi Institut for Biomedicin på sin årlige besøgsrunde på institutterne. Mange af spørgsmålene handlede om økonomi og arbejdsbetingelser. Efter mødet viste det sig, at universitetets øverste chef ikke kun var kommet for at lytte.

09.09.2015 | Forskning

Rammerne for europæisk erhvervsliv kortlagt

20 førende selskabsretsforskere med AU-professor Paul Krüger Andersen i spidsen præsenterer torsdag i Wien en række samlede anbefalinger til selskabslovene i EU’s medlemslande. Flere lande har allerede implementeret dele af de nye anbefalinger, som forventes at styrke europæisk erhvervsliv.

Foto: Colourbox

09.09.2015 | Administrativt

Weekendens IT-arbejde gik efter planen

I weekenden den 5. og 6. september gennemførte AU IT og AU Økonomi og Bygninger et såkaldt servicevindue, som blev brugt på at udføre diverse systemopgraderinger, forbedre IT-sikkerheden, optimere serverrum og reparere el. Dette omfattende arbejde udføres fire gange om året og er nødvendigt for at give medarbejdere og studerende stabile…

09.09.2015 | Samarbejde

1.685 kommer gratis på Folkeuniversitetet i efteråret

Der er desværre ikke flere gratis pladser til forelæsninger dette efterår, men du kan stadig nå at få glæde af nogle af Folkeuniversitets andre tilbud – for eksempel Hearts & Minds-festivalen om det gode liv i slutningen af september i Aarhus.

Viser resultater 91 til 100 ud af 145

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste