Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

08.07.2016 | Møde

Info meeting: How to write an application for a Marie S. Curie European Training Network (ETN)

Are you planning to apply for a Marie S. Curie European Training Network (ETN) at the coming deadline? Then sign up for this info meeting hosted by the Research Support Office

08.07.2016 |

Info meeting: How to write an application for a Marie S. Curie European Training Network (ETN)

Rubens Spin-Neto og Louise Hauge Matzen vandt priser for deres oral radiologiske forskning. Foto: Martin Woodcock

07.07.2016 | Navnenyt

AU-tandlæger vinder to priser ved europæisk kongres

Louise Hauge Matzen og Rubens Spin-Neto fra Sektion for Oral Radiologi, Institut for Odontologi ved Aarhus Universitet løb med hele to førstepladser ved en europæisk kongres i Wales. Det er ikke første gang, de to AU-forskere bliver hædret for deres forskning i oral radiologi.

Foto: Will Petry

07.07.2016 | Forskning

Han- og hunplanter finder sammen i varmen

Den lille forskel gør en stor forskel – også når visse planter tilpasser sig et varmere klima. Et forskerhold med deltagelse fra Aarhus Universitet har opdaget, at en baldrian-art klarer sig ved at ændre på fordelingen af han- og hunplanter, så de bedre kan formere sig. Det er ti gange hurtigere end at brede sig til køligere nabolag, sådan som de…

Tag din kæreste, din nabo eller dine store børn med til Fuldmåneaften i planetariet. Foto: Science Museerne

07.07.2016 | Arrangement

Fuldmåneaften om de lyse nætter

Hør mere om fænomenet “de lyse nætter” og om, hvad man kan se på sommerhimlen onsdag den 20.juli kl. 20 og 21.30 i Planetariet på Steno Museet.

07.07.2016 | Bevillinger og priser

Thomas Alrik Sørensen receives a DDF research project 2 grant to investigate synaesthesia.

The Danish Council for Independent Research (Humanities) has awarded a DFF-Research Project 2 Grant to researcher in the Cognitive Neuroscience Research Unit (CNRU) and Aalborg University, Associate Professor Thomas Alrik Sørensen.

06.07.2016 | Alle grupper

Fundraising-workshop i samarbejde med VIA University College

2 dages workshop, der sætter fokus på det praktiske, systematiske og målrettede arbejde med fundraising til kulturprojekter - fra identificering af støtteydere til udarbejdelse af den gode ansøgning.

05.07.2016 | Uddannelse

Aarhus Universitet sætter rekord i 1. prioritetsansøgninger

Mere end 10.000 ansøgere havde Aarhus Universitet øverst på ønskelisten, da de i år skulle vælge uddannelse. Det er en fremgang på ca. 5 pct. i forhold til 2015 og dermed det største antal 1. prioritetsansøgere i universitetets historie. I alt har Aarhus Universitet modtaget over 27.000 ansøgninger, hvilket er ca. 9 pct. flere end sidste år.

Der går milliarder af kroner til spilde i forskningen hvert år pga. forkerte antistoffer. Foto: Jesper Rais, Aarhus Universitet.

05.07.2016 | Forskning

Dansk database vil gøre forskning reproducerbar

Tusindvis af biologiske og medicinske forskningsprojekter må hvert år kasseres, fordi forskere har forkerte antistoffer til rådighed i laboratoriet. Forskningsgruppe på Institut for Biomedicin står bag ny database, der skal hjælpe forskere til at orientere sig på et uoverskueligt marked.

Adjungeret professor Lauren Stewart.

05.07.2016 | Navnenyt

Musisk hjerneforsker bliver adjungeret professor på AU

Lauren Stewart har mange års erfaring med musikterapeutisk behandling af sygdomme. Nu bliver hun adjungeret professor på Center for Music in the Brain på Aarhus Universitet.

Viser resultater 11 til 20 ud af 33

Forrige 1 2 3 4 Næste