Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

14.07.2017 | Navnenyt

New face at MIB: Marcin Zarzycki

Polish medical student spends summer at MIB.

13.07.2017 | Administrativt

Nyhedsbrev 11 fra Institutlederen

Sidste nyhedsbrev inden ferietiden slår igennem. Jeg håber, I får/har en god ferie – den er i hvert fald velfortjent. Jeg værdsætter den store indsats, der dagligt bliver leveret af alle medarbejdere for at gøre IOOS til en god, velfungerende og visionær arbejdsplads at være en del af både som medarbejder, studerende, elev og patient.

Health-uddannelserne er populære igen i år. Både det samlede ansøgertal og antallet af 1. prioritetsansøgninger er steget siden 2016. Foto: Lars Kruse

12.07.2017 | Uddannelse

Ansøgertal: Health hitter igen

De sundhedsvidenskabelige uddannelser på Aarhus Universitet er populære igen i år. Både det samlede ansøgertal og antallet af 1. prioritetsansøgninger til Healths uddannelser er steget, og det er særligt uddannelserne i Medicin og Odontologi, der tiltrækker de mange ansøgere. Det viser årets KOT-ansøgertal.

11.07.2017 | Forskning

PhD course: The neural basis of brain information processing and behaviour: Synapses, cells, circuits

A course offered in collaboration with Sino-Danish Center for Education and Research and Institute of Biophysics, Chinese Academy of Sciences, Beijing and the Graduate School of Health, Aarhus University.

Foto: Jesper Rais / AU Kommunikation

07.07.2017 | Administrativt

Succes for AU-studerende ved VM i orienteringsløb

Hele seks AU-studerende har været i vælten til VM i Orienteringsløb i Estland, der sluttede fredag. Det blev til en guldmedalje og to sølv til det danske hold.

07.07.2017 | Arrangement

Lamo-møde

Møde

07.07.2017 | Møde

Møde i Institutledelsesgruppen

07.07.2017 | Forskning

Fermenteret rødkløver stopper overgangsalderens hedeture

Man kan ikke sige, at rødkløver i almindelighed mindsker overgangsalderens gener, men gæret rødkløver-ekstrakt forhindrer effektivt hedeture, hormonelle udsving og knogleskørhed. Det viser et netop publiceret studie, som - ulig forskningstraditionen – kommer til at blåstemple en bestemt dansk producent af rødkløver.

Allerede tre måneder efter operationen oplever størstedelen af patienterne markant færre symptomer.

06.07.2017 | Forskning

Verdensklassebehandling af patienter med kroniske blodpropper i lungerne

En avanceret operation mod kroniske blodpropper i lungerne forbedrer både funktionsniveau og overlevelse markant, viser nye forskningsresultater fra Aarhus universitetshospital (AUH) og Aarhus Universitet

06.07.2017 | Møde

Institutforumsmøde

Viser resultater 11 til 20 ud af 33

Forrige 1 2 3 4 Næste