Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

13.06.2017 | Bevillinger og priser

15,1 millioner kr. til dristige forskningsideer

VILLUM Eksperimentet er for første gang uddelt til en række forskere på danske universiteter. Otte forskere på Science and Technology har modtaget samlet 15,1 mio. kr., der er øremærket til dristige forskningsidéer.

13.06.2017 | Arrangement

Aarhus Universitets årsfest 2017

Aarhus Universitet begyndte sit virke den 11. september 1928 og holder hvert år en fest for at markere sin grundlæggelse. Til festen inviterer vi medarbejdere og samarbejdspartnere, hvis støtte til Aarhus Universitet er helt uundværlig.

Ph.d.-studerende Torbjørn Brøgger. Foto: Privatfoto.

13.06.2017 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Torbjørn Brøgger

Placental vascular physiology and regulation

Ph.d.-studerende Anne Højland.

13.06.2017 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Anne Højland

SorLA Trafficking in Polarized Cells and Impact of Omega-3 Fatty Acids on SorLA Deficient mice

AU iværksætter en 4-strenget digitaliseringssatsning, som skal ruste forskere og studerende til fremtidens arbejdsmarked. Foto: Lars Kruse, AU Foto

13.06.2017 | Politik og strategi

Aarhus Universitet lancerer ambitiøs digital satsning

I de kommende år vil Aarhus Universitet trinvist realisere en ny, omfangsrig satsning inden for det digitale område, der skal ruste forskere, studerende og den nuværende arbejdsstyrke til fremtidens digitale omstilling. Bestyrelsen godkendte den 9. juni planerne for satsningens fire indsatsområder og gav samtidig grønt lys til at iværksætte det…

Foto: Poul Ib Henriksen

13.06.2017 | Administrativt

Ti principper for fremtidens universitetscampus

Universitetsledelsen på AU har formuleret en række principper for Campus 2.0 – fremtidens universitet. Principperne blev godkendt på bestyrelsesseminaret i sidste uge.

Antallet af studerende på de naturvidenskabelige digitaliseringsuddannelser skal fordobles i 2025. Foto: Henrik Olsen, AU Foto

13.06.2017 | Politik og strategi

AU ekspanderer på uddannelse og forskning inden for digitaliseringsområdet

Aarhus Universitet har vedtaget at iværksætte en seks-årig indsats for at styrke uddannelse og forskning inden for datalogi, IT og datavidenskab for at imødekomme fremtidens behov for flere digitaliseringsspecialister. Antallet af studerende skal fordobles og de faglige miljøer skal udvides. Med indsatsen tager Aarhus Universitet det første skridt…

13.06.2017 | Forskning

Forbrugerne vil have færdiglavet gourmet

De danske forbrugere er positive over for at hente gourmetmad i køledisken. Det viser en ny undersøgelse fra Aarhus Universitet, som afdækker vækstmulighederne for dansk gastronomi.

13.06.2017 | Arrangement

Aarhus BSS-studerende vinder processpil

Studerende fra Juridisk Institut ved Aarhus BSS trak sig sejrrigt ud af årets nordiske processpil om menneskerettigheder i Stockholm i weekenden 10-11. juni.

Der er tilmeldingsfrist til alle kurserne den 4. september 2017 via hjemmesiden.

13.06.2017 | Uddannelse

Tre nye kommunikationskurser til ph.d.-studerende

Health udbyder nu tre nye kommunikationskurser målrettet ph.d.-studerende. Kurserne skal lære de ph.d.-studerende at formidle deres forskning til et bredere publikum. Kurserne afholdes til september, og tilmeldingen åbner nu.

Viser resultater 51 til 60 ud af 96

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste