Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

Christian Hoe er en af initiativtagerne bag eventen og  formand for iNHEALTH. Han læser folkesundhedsvidenskab på 8. semester. Foto: Lars Kruse/AU

09.04.2018 | Arrangement

Se, hvad vi kan!

Studerende fra folkesundhedsvidenskab vil vise både erhvervsliv og medstuderende, hvad de duer til, og demonstrerer i dag deres kompetencer ved en case solving-event.

Ph.d.-studerende Linn Håkonsen Arendt

09.04.2018 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Linn Håkonsen Arendt

Early Life Exposures and Genital Anomalies in Boys. Nationwide Cohort Studies in Denmark and Sweden

Foto: Lars Kruse, AU Foto

06.04.2018 | Arrangement

Studerende i konkurrence om bedste ide til Arla

Deltagerne i universitetets nye case competition viste vilje og mod til at bruge deres viden til at løse en konkret udfordring for Arla, da AU Challenge onsdag den 4. april løb af stablen for første gang. AU Challenge er både en konkurrence i sig selv og en forberedelse til den åbne del af den veletablerede Aarhus Case Competition.

06.04.2018 | Arrangement

Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris

Onsdag d. 30. maj 2018 bliver en af Danmarks ældste og fornemste priser – Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris – uddelt på Aarhus Universitet. Ved samme lejlighed bliver Aarhus Universitets Forskningsfonds fem ph.d.-priser uddelt.

06.04.2018 | Arrangement

Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris

Onsdag d. 30. maj 2018 bliver en af Danmarks ældste og fornemste priser – Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris – uddelt på Aarhus Universitet. Ved samme lejlighed bliver Aarhus Universitets Forskningsfonds fem ph.d.-priser uddelt.

Jacob Fog Bentzon modtager Hallas-Møller Ascending Investigator-stipendiet fra Novo Nordisk Fonden og 10 mio. kr. til sin celleforskning. Foto: Privat

06.04.2018 | Bevillinger og priser

10 mio. kr. til forskning i åreforkalkning og gådefulde celler

Jacob Fog Bentzon, lektor på Institut for Klinisk Medicin, modtager ca. 10 mio. kr. fra Novo Nordisk Fonden. Bevillingen skal bruges til at udforske celleforandringer forbundet med udviklingen af åreforkalkning.

Hvis du vil have indflydelse på den overordnede vision og det strategiske grundlag for instituttets uddannelser, er det nu, du skal til tasterne. Prodekan Charlotte Ringsted har nemlig sendt udkastet i høring frem til den 18. april. Foto: Lars Kruse/AU.

06.04.2018 | Uddannelse

Vision for instituttets uddannelser er i høring

Studerende, undervisere og aftagerpaneler på og omkring Institut for Folkesundhed har de seneste måneder været involveret i arbejdet med at formulere en ny vision for fremtidens folkesundhedsuddannelser. De mange forslag er nu samlet i et udkast, som er sendt til kommentering.

05.04.2018 | Arrangement

Kursus i Compassion Cultivation Træning (CCT)

8-ugers kursus i CCT i København. Formålet med træning af compassion er mere end bare at mærke empati eller at bekymre sig for et andet menneske. Indledende undersøgelser af CCT har fundet, at systematisk træning af compassion medfører øget psykisk trivsel, nærvær, øget omsorg for en selv, modstandskraft og social forbundenhed.

05.04.2018 | Arrangement

INFORMATION MEETING: APPLYING FOR A CENTER OF EXCELLENCE TO THE DANISH NATIONAL RESEARCH FOUNDATION (DANMARKS GRUNDFORSKNINGSFOND)

In May 2018 the Danish National Research Foundation (DG) opens the next call for Centers of Excellence. Aarhus University invites potential applicants to an information meeting on Centers of Excellence and how to apply for one.

Viser resultater 71 til 80 ud af 111

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste