Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

13.08.2018 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Kim Sivesgaard

Magnetic Resonance Imaging for Improved Staging of Patients Prior to Local Treatment of Colorectal Liver Metastases

13.08.2018 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Rune Lykke

Hysterectomy and Pelvic Organ Prolapse Surgery

Jørgen Frøkiær har søgt bevillingen sammen med en bred kreds af professorer og overlæger på Au og AUH. Den nye skanner vil derfor komme mange afdelinger og patienter til gavn. Foto: AU.

13.08.2018 | Navnenyt

Institutleder får 20 mio. kr. til avanceret skanner

Jørgen Frøkiær, institutleder på Institut for Klinisk Medicin, har modtaget en bevilling på 20 mio. kr. fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal til medfinansiering af en kombineret PET-MR skanner.

Ph.d.-studerende Kirstine Petrea Bak-Fredslund

13.08.2018 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Kirstine Petrea Bak-Fredslund

2-[ 18F]-fluoro-2-deoxy-D-galactose PET/CT in patients with hepatocellular carcinoma – methodological aspects and clinical impact

13.08.2018 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Nasrin Tayyari Dehbarez

Hospital choice in times of restructuring the hospital sector

13.08.2018 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Sheyanth Mohanakumar

Human Lymphatics: The 3 I’s - Identify, Investigate and Influence

09.08.2018 | Navnenyt

New face at MIB: Manon Grube

Assistant Professor Dr. Manon Grube studies behavioural measures, neural bases and functional relevance of duration- and beat-based timing mechanisms in the healthy and disordered human brain.

Foto: DCA. Arkivfoto

08.08.2018 | Forskning

Smart fodring af soen giver flere levende pattegrise

Forskere fra Aarhus Universitet samarbejder med erhvervet om at udvikle nye fodringsstrategier og foderprodukter, der kan forbedre overlevelsen af pattegrise markant.

Anne- Marie Rindom er idrætsstuderende og professionel sejler. Hvordan hun får det hele til at gå op, kan du høre om i videoen, som er optaget i forbindelse med VM i sejlsport i august 2018. Foto: AU

08.08.2018 | Uddannelse

Idrætsstuderende forener studier og elitesport

Anne-Marie Rindom, som studerer idræt på Aarhus Universitet, er studerende og professionel elitesportsudøver. Hun sejler laser radial-jolle og deltager i denne måned i VM i sejlsport på hjemmebane i Aarhus.

Institutleder Ole Bækgaard har nu udpeget sin nye ledelse, som skal sætte retningen for instituttet de kommende tre år. Foto: Roar Paaske.

07.08.2018 | Administrativt

Instituttets nye ledelse er på plads

Kort før sommerferien indkaldte institutleder Ole Bækgaard interessetilkendegivelser til de fem ledige poster i den nye institutledelse. Ti medarbejdere bød ind på posterne som hhv. viceinstitutleder for uddannelse, viceinstitutleder for forskning og talent samt de tre sektionslederposter. Og nu er de fem kandidater valgt ud.

Viser resultater 71 til 80 ud af 90

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste