Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

28.06.2018 | Seminar

Turning your research into a startup/spinout

You get the tools and the knowhow to build a Business Model based on your research. By using nine simple components you can design an innovative Business Model. Having the right understanding of your business model, can make the difference between world leading success and failure.

28.06.2018 | Seminar

Partnering for impact

Turn your research into impact and learn how to build relationships, plan projects and procees to a signed, legal agreement.

28.06.2018 | Arrangement

Visit at Arla Innovation Center

Learn why and how researchers and companies engage into open innovation platforms and challenges and get a tour in Arla Innovation Center.

28.06.2018 | Administrativt

GDPR-serviceinfo: Hjælp til automatisk sletning af mails

Du kan sætte mapper i Outlook op til at slette mails automatisk, så du er sikker på ikke at gemme følsomme personoplysninger i længere tid, end du må.

28.06.2018 | Arrangement

Joint SDC/CFIN talk

Associate Professor Zhaolin Hua, Hou Lab, Institute of Biophysics, Chinese Academy of Sciences is visiting Aarhus and will give a SDC/CFIN talk

27.06.2018 | Arrangement

90 års-fest i Universitetsparken

I år fylder Aarhus Universitet 90 år. Det bliver fejret med en stor, fælles fest i Universitetsparken den 21. september, hvor alle studerende og medarbejdere er inviteret. Dagens værter er Studenterrådet, AU Sport og Aarhus Universitet.

Hør i videoen, hvordan den nye leder af Institut for Klinisk Medicin, Jørgen Frøkiær, vil gribe opgaven an.

26.06.2018 | Navnenyt

Video: Mød den nye institutleder på IKM

Mandag d. 2. juli er professor Jørgen Frøkiærs første arbejdsdag som leder af Institut for Klinisk Medicin. Hør ham fortælle om de første arbejdsopgaver, om ambitionerne for instituttet og om hvilken type leder, medarbejderne kan forvente.

Foto: Colourbox

26.06.2018 | Administrativt

Flytning af store mængder af universitetets data kan give driftsforstyrrelser

En kombination af hardware- og softwarefejl gør, at store mængder data (300 TB) skal flyttes til nye servere for at undgå tab af data. Som bruger af universitetets IT-systemer og -services kan du derfor risikere at opleve driftsforstyrrelser fra i dag tirsdag den 19. juni og et par uger frem.

Hvis man arbejder i krydsfeltet forskning og uddannelse, skal man ikke gå og hemmeligholde sit projekt for at beskytte sig selv og sin opfindelse, lyder rådet fra Martin Vesterby. Han har set for mange eksempler på, at det er gået galt, fordi projektet enten er blevet for dårligt eller er så længe undervejs, at nogle andre har overhalet én.

25.06.2018 | Forskning

Viden via tegnefilm dæmper patienters angst

Patienter, der skal opereres for den samme sygdom, er ofte bange for det samme og tumler hyppigt med de samme spørgsmål. Det er et af udgangspunkterne for den prisbelønnede app ’Mit Forløb’, der er opfundet og udviklet til hospitalspatienter af bl.a. Martin Vesterby fra INNO X ved Health.

Efter en konstruktiv høringsfase med mange input fra medarbejderne har fakultetsledelsen nu godkendt de reviderede ansættelsesprocedurer, som gælder for alle VIP-ansættelser på fakultetet. Foto: Lars Kruse/AU.

25.06.2018 | Administrativt

Ansættelsesprocedurer: Vi har hørt, hvad I siger

Høringen om de reviderede ansættelsesprocedurer er nu afsluttet. Den gav anledning til en del høringssvar, og en række af dem har resulteret i konkrete justeringer. Det gælder bl.a. ønsket om flere kvindelige professorer og prioriteringen af lektorstillinger.

Viser resultater 11 til 20 ud af 76

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste