Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

12.04.2019 | Administrativt

Nyhedsbrev / News letter April 2019

Nyheder og information fra instituttet / News and information from the department

Foto: Colourbox

11.04.2019 | Administrativt

Begrænset IT i weekenden den 26.-28. april

AU’s IT-systemer og IT-services vil på skift være påvirket af afbrydelser fra den 26. - 28. april 2019.

11.04.2019 | Forskning

Kosttilskud kan hjælpe patienter med hjertesvigt

Ny forskning viser, at ketonstoffer har en markant effekt på patienter med hjertesvigt.

11.04.2019 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Rasmus Stilling Tougaard

Investigation of cardiac metabolism in heart failure using hyperpolarized magnetic resonance.

11.04.2019 | Forskning

Ved du egentlig hvad?

Når først valgkampen tager fart, vil holdninger og meninger tage form på basis af viden. Men hvad ved vi egentlig – og hvornår ved vi det?

Cirka 100.000 danskere er ramt af hjertesvigt. Og på trods af fremskridt i behandlingen er dødeligheden fortsat høj, patienterne bliver ofte indlagt på sygehus, og livskvaliteten er dårlig. Henrik Wiggers skal som klinisk professor stå i spidsen for fire forskningsprojekter om hjertesvigt. Foto: Tonny Foghmar, Aarhus Universitetshospital

11.04.2019 | Navnenyt

Hjertelæge bliver klinisk professor

Henrik Wiggers er ny klinisk professor i hjertesvigt på Aarhus Universitet. Han skal forske i behandling af hjertesvigt og i de fysiologiske ændringer, der følger med sygdommen.

11.04.2019 | Administrativt

APV-rapporterne er klar – nu starter det lokale opfølgningsarbejde

Resultaterne af APV 2019 viser, at medarbejderne på universitetet overordnet set er tilfredse med at arbejde på AU. Nu går de enkelte enheder i gang med at afholde dialogmøder. Her er der mulighed for at tolke resultaterne og drøfte, hvilke konkrete initiativer der evt. er behov for at sætte i værk lokalt.

11.04.2019 | Møde

Møde i Erhvervsnetværket

Mødet har temaet 'iværksætteri på AU'. Netværket er for alle, som samarbejder med erhvervslivet i deres undervisning, forskning eller som administrativ støtte. Tilmeld dig netværksmødet her.

10.04.2019 | Seminar

Neuroscience Seminar

Professor Chris Meisinger: “Signalling pathways targeting the mitochondrial import machinery: control of cell cycle, metabolism and oncogenesis“ and Dr. Nora Vögtle: “Quality control by the mitochondrial presequence processing machinery in health and disease”, ZBMZ, Institute of Molecular Medicine and Cell Research, Faculty of Medicine, University…

Henrik Støvring, som er ny doktor i medicin, forsker i, hvordan danskerne bruger receptpligtig medicin og om denne brug er forbundet med bivirkninger. Foto: Lars Kruse/AU.

09.04.2019 | Navnenyt

Ny doktors forskning øger patientsikkerheden

Lektor og ph.d. Henrik Støvring fra Aarhus Universitets Institut for Folkesundhed er ny doktor i medicin. Han forsker i befolkningens brug af lægemidler og udvikler nye statistiske metoder, der kan undersøge effekten af og bivirkninger ved receptpligtig medicin.

Viser resultater 41 til 50 ud af 71

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste