Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

16.08.2019 | Arrangement

Mini symposium: Dr Peter Kok and Dr Serge Dumoulin

In connection with Daniel Gramm Kristensen’s PhD defence, Thursday 29 August 2019, we have arrange for his external assessors to present their own work in a mini-symposium. Dr Peter Kok from University College London and Dr Serge Dumoulin, Spinoza Centre for Neuroimaging, Amsterdam.

16.08.2019 | Ph.d.-forsvar

PhD defense: Daniel Gramm Kristensen

CFIN researcher Daniel Gramm Kristensen is defending his PhD thesis: "Uncertain Principles and Visual Information"

How innovative are you? Find out at Medical Innovation Day 2019.

15.08.2019 | Arrangement

Medical Innovation Day 2019

Medical Innovation Day brings together students, researchers and business representatives to exchange ideas and think up solutions for the health challenges of the future.

Gener, der har at gøre med stofskiftet og lysten til at bevæge sig, øger risikoen for anoreksi. Det indikerer, at sygdommen ikke kun skyldes det psykiske.

15.08.2019 | Forskning

Gener og stofskifte har stor betydning for anoreksi

Anoreksi er ikke kun er en psykisk lidelse, det er også en stofskiftesygdom. Det peger et nyt genetisk fund på, som forskere fra iPSYCH har bidraget til.

Nederst på kortet – markeret med blåt – ses de to arealer i Universitetsparken, som er dedikeret til biodiversitet.

15.08.2019 | Administrativt

Biodiversiteten rykker ind i Universitetsparken

En gruppe engagerede studerende og medarbejdere fra Bioscience har i dialog med AU Økonomi og Bygninger indledt et samarbejde om at sætte naturen fri på to udvalgte områder i Universitetsparken – til gavn for biodiversiteten og brugerne af parken.

15.08.2019 | Arrangement

Tilmeld dig årsfesten senest d. 20. august

Du kan stadig nå at tilmelde dig årsfesten, som i år finder sted fredag den 13. september. Tilmeld dig senest tirsdag den 20. august.

Vil du lære at formidle din forskning, så alle kan forstå den? Så tilmeld dig et af efterårets kommunikationskurser. Foto: Aarhus Universitetshospital.

15.08.2019 | Administrativt

Stadig ledige pladser på kurser i forskningskommunikation

Du kan stadig nå at tilmelde dig enkelte af efterårets kurser i forskningskommunikation.

Foto: Niels Ole Sørensen, Naturhistorisk Museum Aarhus

14.08.2019 | Administrativt

Rabat på udstilling om Troels Kløvedal til alle AU-medarbejdere

Lige nu tilbyder Naturhistorisk Museum Aarhus en entrépris på 50 kr. til alle medarbejdere på AU (normalpris 95 kr.). Det giver muligheden for at opleve udstillingen ”Frihedens værksted” om opdagelsesrejsende og forfatter Troels Kløvedal.

14.08.2019 | Arrangement

Vandsommerskole tager fat i en af verdens største udfordringer

Et halvt hundrede studerende fra 13 lande påbegyndte mandag to ugers intensivt kursus i avanceret og bæredygtig vandhåndtering. Kurset på Låsby Kro er opstået i et tæt samarbejde mellem Aarhus Universitet og en af række af landets førende virksomheder inden for indvinding, distribution og rensning af spildevand.

Årsfesten 2019 afsluttes med koncert i Musikhusets Store Sal med blandt andre Annisette, Thomas Helmig, Randi Laubek, Barbara Moleko og Jonah Blacksmith – under ledelse af kapelmestrene Per Chr. Frost og Peter Vuust. Konferencier er Peter Lund Madsen. Foto: Lars Kruse

14.08.2019 | Arrangement

Tilmeld dig årsfesten senest d. 20. august

Du kan stadig nå at tilmelde dig årsfesten, som i år finder sted fredag den 13. september. Tilmeld dig senest tirsdag den 20. august.

Viser resultater 71 til 80 ud af 113

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste