Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

07.05.2019 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Bente Kjær Lyngsøe

Maternal depression and offspring health.

07.05.2019 | Seminar

Membranes Seminar

Lecturer PhD Meerim Nurbaeva, Descartes University, Paris: "Mechanisms to Increase Intracellular Ca2+ in Ameloblasts during Tooth Enamel Formation"

07.05.2019 | Administrativt

Har du ønsker til en ny webshop på AU?

Sælger du kompendier og bøger, udlåner nøgler - eller håndterer depositum via AU webshop i dag? Så kan du have specifikke ønsker til, hvad et nyt system gerne skulle kunne håndtere. AU skal have ny webshop – og i maj måned kan du melde ønsker ind til det nye system.

07.05.2019 | Administrativt

Ny og forbedret AU Translate

Hvis du har brug for hjælp til oversættelse fra dansk til engelsk, kan du med fordel bruge den nye og forbedrede version af AU Translate. AU Translate fungerer på samme måde som fx Google Translate, men er en sikker løsning, der er baseret på AU’s egne termbaser og oversættelseshukommelser, og som oversætter til et mere flydende engelsk.

03.05.2019 | Navnenyt

Steno Diabetes Center 1 års fødselsdag

Steno Diabetes Center Aarhus afholdt 1 års fødselsdag med vores læge i introduktions- stilling, Ole Dollerup, som hyggepianist.

03.05.2019 | Møde

Medarbejdermøde

I forlængelse af konferencen om kønsbalance den 8. marts ønsker universitetsledelsen at se mærkbare forbedringer i kønsbalancen på AU. Foto: Anders Hylander.

03.05.2019 | Forskning

AU’s nye udvalg for diversitet og ligestilling tager form

Aarhus Universitet får et centralt udvalg for diversitet og ligestilling på Aarhus Universitet. Rektor og prorektor står i spidsen for udvalget.

Professor Michael Dahl fremlægger visionerne for AU's iværksætterindsats. Foto: Jakob Søndergaard, Studentervæksthus Aarhus

03.05.2019 | Politik og strategi

Planer for iværksætteri på AU tager konkret form

Rammerne for mere iværksætteri på AU er ved at blive fastlagt. En arbejdsgruppe på området har nu løftet sløret for de første visioner for, hvordan AU opruster på iværksætteri.

02.05.2019 | Seminar

Neuroscience/Dandrite Workshop

Neuroscience/Dandrite workshop on Parkinson’s disease and alpha-synuclein

I forbindelse med SDG-konferencen på AU i februar 2019 annoncerede Udvalget for Forskning og Eksternt Samarbejde, at man ville støtte 2-3 netværk baseret på partnerskaber mellem AU, offentlige myndigheder og erhvervslivet. 
Foto: Lars Kruse, AU Foto

02.05.2019 | Bevillinger og priser

AU støtter forskningsnetværk, der skal bidrage til FN’s Verdensmål

To nye netværksprojekter på Aarhus Universitet er dedikeret til at bidrage med viden, som kan klæde samfundet bedre på til at nå FN’s Verdensmål – de såkaldte SDG’er. Netværkene er støttet af Udvalget for Forskning og Eksternt Samarbejde på AU med 1 mio. kr. hver.

Viser resultater 81 til 90 ud af 92

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste