Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

12.03.2019 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Rikke Madsen

Transitions during courses of incurable cancer: A review and interview study exploring experiences of patients and significant others

12.03.2019 | Arrangement

Invitation: Call for Abstracts til Danske Kræftforskningsdage 2019 er nu åben

Danske Kræftforskningsdage afholdes d. 29. og 30. August med det formål at samle det danske kræftlandskab. DCCC og DMCG.dk inviterer hermed dig til at præsentere dine forskningsresultater.

12.03.2019 | Administrativt

Ny ferielov fra 2020

Den 1. september 2020 træder Danmarks nye ferielov i kraft og alle medarbejdere overgår til samtidighedsferie. Samtidighedsferie betyder slet og ret, at den ferie, der optjenes løbende, også kan afholdes løbende.

12.03.2019 | Administrativt

Styrk AU’s talentmasse

Har du lyst til at præge og styrke forsknings- og uddannelsesmiljøet på Aarhus Universitet? Og vil du hjælpe en talentfuld kollega til at udvikle sig fagligt og personligt? Så meld dig som mentor i AU’s mentorordning Styrk Talentet! Tilmeldingsfristen for både mentorer og mentees er 1. maj 2019.

08.03.2019 | Forskning

Syv principper er et godt afsæt til debat om forskningskommunikation

En arbejdsgruppe under Danske Universiteter har opstillet syv principper for god forskningsformidling, og rektor Brian Bech Nielsen opfordrer til, at man drøfter dem i faglige miljøer og organer:

Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik overrakte oceanograf og kaptajn Torben Vang (i midten) prisen fra Anders Lassen Fonden for den særegne indsats under efterforskningen af mordet på journalisten Kim Wall. Her sammen med chefen for Frømandskorpset, kommandørkaptajn Jens B. Bach (til venstre), der indstillede Torben Vang til hæderen. (Foto: Anders Lassen Fonden).

08.03.2019 | Bevillinger og priser

Kaptajn Torben Vang modtager hæderspris for indsats under eftersøgning af dræbt journalist

Et helt særegent samarbejde mellem videnskab og samfund bliver nu honoreret af Anders Lassen Fonden, en fond med rod i de danske Jæger- og Frømandskorps. Kaptajnen for AU’s forskningsskib, Torben Vang, modtager hæder for den rolle, han sammen med bl.a. dykkere og politi fik i efterforskningen af drabet på journalisten, Kim Wall.

08.03.2019 | Seminar

MIB guest talk: Dr Daniela Dentico

Daniela Dentico, PhD, MD is visiting MIB and will give a talk on the neuroscience of meditation.

Foto: Colourbox

08.03.2019 | Administrativt

Ny ferielov fra 2020

Den 1. september 2020 træder Danmarks nye ferielov i kraft og alle medarbejdere overgår til samtidighedsferie. Samtidighedsferie betyder slet og ret, at den ferie, der optjenes løbende, også kan afholdes løbende.

08.03.2019 | Administrativt

Nyhedsbrev 25 fra Institutlederen

Kære alle, Her er marts’ nyhedsbrev - med de første forårsfornemmelser i luften.

08.03.2019 | Forskning

Aarhus Universitet sætter fokus på kønsbalance på Kvindernes Internationale Kampdag

Balance mellem kønnene blandt lektorer og professorer er (stadig) en udfordring på Aarhus Universitet. Kvinderne udgør godt halvdelen af de ph.d.-studerende, men kun 37 procent og 21 procent af henholdsvis lektorerne og professorerne. Derfor sætter universitetet nu ekstra fokus på arbejdet med at skabe en mere ligelig kønsbalance blandt de to…

Viser resultater 61 til 70 ud af 99

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste