Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

Lektor Ole Schmeltz Søgaard får 5 mio. kr. fra Lundbeckfonden til at undersøge, om immunforsvaret kan styrkes i en sådan grad, at HIV-patienter kan undvære medicin. Foto: AUH.

22.10.2019 | Bevillinger og priser

HIV-forskning får økonomisk skulderklap

Kan HIV-patienters immunforsvar styrkes i sådan en grad, at livslang medicin ikke længere er nødvendig? Dét undersøger ph.d. og lektor Ole Schmeltz Søgaard fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital, og med en bevilling på 5 mio. kr. fra Lundbeckfonden får han nu en økonomisk håndsrækning til at målrette forskningen.

21.10.2019 | Arrangement

AU Challenge Finale

Få bæredygtig inspiration – vær med som publikum til finalen i den nye store casecompetition for hele Aarhus Universitet: AU Challenge 2019.

Foto: Colourbox

21.10.2019 | Administrativt

Sådan håndterer du samtaler om krænkende adfærd

AU udbyder i efteråret to workshops om håndtering af krænkende adfærd. Målgruppen for de to workshops er personaleledere, studieledere, uddannelsesledere, studievejledere, AMR og TR. Deltagerne vil blive præsenteret for universitetets guidelines på området samt blive klædt på til at varetage samtaler om krænkende adfærd med medarbejdere eller…

21.10.2019 | Administrativt

Nyhedsbrev 30 fra Institutlederen

Kære alle - Regn og rusk, efterårsferie, kartoffelferie, roeferie, eller tilbage på arbejde efter weekenden. Uanset hvad, så er her begivenhedsrig indendørs læsning om IOOS, Health, Aarhus Universitet.

17.10.2019 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Elias Didrik Francis Moll Zachariae

Regulation of Extracellular Superoxide Dismutase at the Protein Level.

17.10.2019 | Møde

Informationsmøde for yngre forskere

Kom og hør om Junior Researcher Development Programme

17.10.2019 | Møde

Informationsmøde for yngre forskere

Kom og hør om Junior Researcher Development Programme

Hvor går du hen, hvis du som ung forsker ikke har udsigt til et  fast job på universitetet? Et godt sted at starte er et informationsmøde om universitetets Junior Researcher Development Programme, som hjælper med karriereplanlægning. Arkivfoto: Lars Kruse/AU.

15.10.2019 | Arrangement

Kom godt fra start med karrieren

Er du ung forsker og søger afklaring på mulige karriereveje, så er der god inspiration at hente i AU’s Junior Researcher Development Programme. Informationsmøder i oktober og december.

15.10.2019 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Susanna Botticelli

Cleft severity and timing of hard palate repair_occlusal relations, palatal morphology and speech in unilateral cleft lip and palate.

15.10.2019 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Katrine Hygum

Bone disease in patients with diabetes: bone remodeling, fracture prediction, and effects of gastrointestinal hormones.

Viser resultater 31 til 40 ud af 81

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste