Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

Rektor kommenterer på artikel i Berlingske om faglig kritik på AU. Foto: Lars Kruse.

21.01.2021 | Forskning

Faglig kritik og ansvarlig forskningspraksis er en kerneværdi

Kommentar fra rektor Brian Bech Nielsen om faglig kritik og håndtering af medieomtalt sag på Natural Sciences.

Tycho Brahes beskrivelse af sit videnskabelige arbejde er blandt de udgivelser, der kan findes på platformen. Foto: Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab

20.01.2021 | Forskning

Ny digital platform med 300.000 siders videnskabelige publikationer

Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab har lanceret en ny, gratis online platform med samtlige publikationer udgivet på deres forlag siden 1745.

20.01.2021 | Ph.d.-forsvar

Virtuelt ph.d.-forsvar: Berit Bargum Booth

Celleforandringer på livmoderhalsen - Kan den diagnostiske procedure forbedres? Undersøgelse af Dynamic Spectral Imaging (DSI) kolposkopi i en dansk sammenhæng.

20.01.2021 | Arrangement

Det kardiovaskulære netværk på Health er en realitet

Et nyt formelt forskningsnetværk, det kardiovaskulære netværk på Health, vil samle forskere fra en lang række fagområder i nye fælles projekter til gavn for patienter med hjertesygdom. Netværket er det første, men ikke sidste af sin art på Health.

Foto: Ida Jensen, AU Foto

20.01.2021 | Administrativt

AU indfører karakterkrav på minimum 6,0 i kvote 1

Fremover skal man have mindst 6,0 i karaktergennemsnit for at komme ind på en uddannelse via kvote 1 på Aarhus Universitet. Målet er at styrke kvaliteten i uddannelserne og gøre det lettere for ansøgerne at gennemskue kravene, når de søger om optagelse.

20.01.2021 | Uddannelse

Workshops i online undervisning: Kom godt i gang med semesteret

Vi går et forårssemester i møde, hvor der som tidligere vil indgå helt og delvist online elementer i undervisningen. Har du brug for at blive klædt på til at undervise online eller mangler du blot ny inspiration til din online undervisning, kan du deltage i CED’s nye workshops.

”Mange har spurgt mig, hvordan jeg selv holder modet oppe i denne tid. Jeg henter stor støtte i vores fantastiske team på AUH. Herudover har 17 års ledererfaring lært mig, hvornår jeg skal holde en pause og tale med familie og venner eller gå en tur ved stranden,” siger Lars Østergaard. Foto: Foto: Christian Lykking/Ritzau Scanpix
Den unge, medicinstuderende Lars Østergaard i sine forældres kolonihavehus i Gl. Åby i 1986. Foto: Privat
”Motivationen for alle os, der arbejder i sundhedsvæsenet, er at ville gøre noget godt for andre mennesker. Vi har medmenneskeligheden med i alt, hvad vi gør, og vi kombinerer den med vores faglighed. Kerneydelsen er at give patienterne et bedre liv,” siger Lars Østergaard. Foto: Christian Lykking/Ritzau Scanpix

20.01.2021 | Forskning

Fra tankpasser til corona-ekspert

Han er én af Danmarks førende corona-forskere, og han elsker at formidle sin viden til den brede befolkning. Mød AU-alumne, mønsterbryder, professor og ledende overlæge Lars Østergaard, der ikke ser det som en del af sit job at være bekymret.

20.01.2021 | Forskning

Robot-kollega indtager produktionslinjen på traditionsrig Aarhus-fabrik

Mandag den 18. januar var der demo-dag på Jydsk Emblem Fabrik i Malling – en 135 år gammel familieejet virksomhed, der skal have et intelligent, selvkørende og samarbejdende mobilt robotsystem med i produktionen.

19.01.2021 | Administrativt

Workshops i online undervisning: Kom godt i gang med semesteret

Vi går et forårssemester i møde, hvor der som tidligere vil indgå helt og delvist online elementer i undervisningen. Har du brug for at blive klædt på til at undervise online eller mangler du blot ny inspiration til din online undervisning, kan du deltage i CED’s nye workshops.

19.01.2021 | Arrangement

DANDRITE Student encounters 2021

At DANDRITE ENCOUNTERS 2021, the research groups at DANDRITE offer virtual lab introductions with Q&A sessions to interested students looking for neuroscience bachelor, master or PhD projects.

Viser resultater 51 til 60 ud af 121

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste