Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ny medarbejder i Intern Kom

Mette Helm er pr. 1. januar 2015 det nye ansigt i Intern Kom.

27.11.2014 | Helena Bach

Mit navn er Mette Helm, jeg er 29 år og bor i Åbyhøj sammen med min mand, Henrik, vores to drenge, Philip på tre år og Elliot på 8 måneder, og vores lille yorkshire terrier, Viktor. Jeg er uddannet Cand.mag. i medievidenskab fra Aarhus Universitet, og den 1. januar 2015 starter jeg som kommunikationsmedarbejder hos Intern kommunikation.

Jeg skal arbejde med den tværgående kommunikation til og med universitetetsansatte og studerende - fx i forbindelse med beredskab, organisationsændringer, fremdriftsreform, APV-handlingsplaner, universitetsvalg, medarbejderindflydelse og meget andet. Mine opgaver bliver bl.a. at skrive store og små nyheder til hjemmeside og nyhedsbreve, rådgive ledere og medarbejdere om intern kommunikation og være med i udviklingen af nye, fælles kommunikationstiltag på Aarhus Universitet.

Før min barsel sad jeg i en projektansættelse som kommunikationspartner for et par institutter på Science and Technology, hvor jeg foruden håndtering af partneropgaver i enhver afskygning deltog i udviklingen af den interne kommunikation på tværs af fakultet og havde ansvaret for kommunikationen til fakultetets studerende gennem sociale medier og nyhedsbrev.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til AU - både fordi, jeg synes, at universitetet er inde i en meget spændende udvikling, som jeg meget gerne vil være en del af, og fordi der er gode, dygtige kolleger på tværs af universitetet, som jeg nu igen får mulighed for at arbejde sammen med.

Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, AU Kommunikation, AU Kommunikation, Administrativt