Nyheder

10.10.2016 | Konference, Videnskabelig medarbejder, Health

AIAS Symposium: Human Biology of Migration

The Aarhus Institute of Advanced Studies (AIAS) is proud to host the 2016 annual meeting of the Society for the Study of Human Biology (SSHB). This year we look forward to welcoming an interdisciplinary team of researchers and practitioners to discuss the effects of migration on human health, behaviour and well-being.

10.10.2016 | Seminar, Forskning, Alle grupper

Den menneskelige metaboliske udvikling den 8. nov. 2016

Temadag om Den menneskelige metaboliske udvikling. Vi kender trods intens forskning kun i begrænset grad årsagsfaktorerne bag udvikling af overvægt og diabetes- og vi har aktuelt ikke udviklet effektive indsatser til at forebygge disse tilstande. Der er behov for en satsning på tværs af forskningsdiscipliner for at møde denne folkesundhedsmæssige…

10.10.2016 | Seminar, Administration (Faglighed), Alle grupper

Trivsel blandt børn og unge

Forsknings- og Innovationscenter for Idræt, Bevægelse & Læring (FIIBL) inviterer til seminardag om trivsel og bevægelse blandt børn og unge. På dagen præsenteres og debatteres nyeste viden om trivsel og bevægelses betydning for børne- og ungelivet.

10.10.2016 | Administration (Faglighed), Alle grupper, Susa

Test 10.10.16

Den tidlige sporing giver bedre muligheder for at helbrede de kræftramte.

10.10.2016 | Forskning, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder

Kræftrisiko kan spores tidligt i hiv-patienters blodprøver

I et nyt studie har forskere fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital fundet ud af, at lymfekræft kan spores i blodprøver fra hiv-patienter allerede inden, kræften udvikler sig. Opdagelsen betyder, at man, på et tidligt tidspunkt, kan finde de hiv-patienter, der er i risikogruppen og dermed forbedre deres chancer for at blive helbredt…

07.10.2016 | Konference, Videnskabelig medarbejder, Alle AU-enheder

Konference: Udfordringer ved international rekruttering

En af de vigtigste opgaver i arbejdet med internationalisering er at rekruttere og fastholde internationale forskertalenter. AU arrangerer en konference, der skal debattere muligheder og udfordringer ved international rekruttering.

07.10.2016 | Forskning, Alle grupper, Musicinthebrain

MIB seminar: “Brain to brain coupling in social and artistic interaction”

Exciting talks by Mikko Sams, Juha Lahnakoski and Guido Orgs.

07.10.2016 | Forskning, Alle grupper, Musicinthebrain

MIB guest talk: Matthieu Gilson

Matthieu Gilson from Universitat Pompeu Fabra, Barcelona visits MIB and gives talk.

07.10.2016 | Arrangement, Forskning, Alle grupper

TÅGEKAMMERET fylder 60!

Landets vel nok ældste fest- og foredragsforening kan dette efterår fejre 60 års jubilæum på Aarhus Universitet. TÅGEKAMMERET er drevet af frivillige kræfter bestående af studerende, og i de mange år har man skabt en unik ramme omkring studielivet på det, der i dag kaldes Science and Technology. På den måde er der bidraget med ikke ubetydeligt…

Trine Hyrup Mogensen hilste ved prisoverrækkelsen på nobelprismodtager Jens Chr. Skou, som har lagt navn til den nye talentpris. Til venstre står Healths konstituerede dekan Ole Steen Nielsen, som overrakte prisen. Foto: Lars Kruse/AU.

07.10.2016 | Forskning, Alle grupper, Ekstern målgruppe

Forskertalent i særklasse får Jens Chr. Skou-prisen

Lektor og afdelingslæge Trine Hyrup Mogensen fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital, modtager som den første Jens Chr. Skou-prisen som en anerkendelse af hendes enestående forskningsindsats.

Viser resultater 91 til 100 ud af 141

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste