Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

1.685 kommer gratis på Folkeuniversitetet i efteråret

Der er desværre ikke flere gratis pladser til forelæsninger dette efterår, men du kan stadig nå at få glæde af nogle af Folkeuniversitets andre tilbud – for eksempel Hearts & Minds-festivalen om det gode liv i slutningen af september i Aarhus.

09.09.2015 | AU Alumni

Alumner, som er medlem af AU's alumnenetværk, kan hvert semester gratis tilmelde sig en af Folkeuniversitetets forelæsningsrækker i Aarhus, Emdrup (København) eller Herning. Den gratis tilmelding til forelæsninger i efteråret 2015 åbnede 18/8 kl. 10, og puljen var opbrugt allerede samme aften. 1.685 fik en gratis plads dette semester. Det vil blive muligt at tilmelde sig gratis forelæsninger igen i begyndelsen af januar.

Der dog er stadig ledige pladser på en del af Folkeuniversitetets hold, som man kan tilmelde sig til normal pris på fuau.dk, ligesom Folkeuniversitetet også står bag en ny festival i Aarhus i slutningen af september:

Hearts & Minds – Festival i Aarhus om det gode liv 25-26/9

Vær med, når Folkeuniversitets festival Hearts & Minds løber af stablen for allerførste gang fredag 25/9 kl. 13.00 til lørdag 26/9 kl. 13.00 i Aarhus med arrangementer, der sætter både hjerter og hjerner i bevægelse.

På et enkelt døgn byder festivalen på alt fra tankevækkende løbeture, dans og parkour til croquistegning, sansemættede middage, intelligente cocktails og stand-up med forskere og eksperter i hovedrollerne. Lad dig inspirere og forføre, løb pulsen op og tankerne i gang, og få nye input til dit gode liv.

Forskerfight 25/9 kl. 19.00

Vær med til at kåre den bedste formidler blandt syv ph.d.-studerende fra Aarhus Universitet, når Forskerfight sætter fokus på formidling til hjerter og hjerner. Dommerpanelet består af prorektor for Aarhus Universitet Berit Eika, nyhedsdirektør ved DR Ulrik Haagerup og konsulent Pernille Bandholm Jacobsen, Klods Hans for viderekomne. Du bliver klogere! Du bliver underholdt! Og du kan stemme på din favorit. Se årets deltagere her.

Se hele festivalprogrammet på www.hearts-minds.dk

Du kan også tilmelde dig Folkeuniversitetets nyhedsbrev og få nyheder og tilbud direkte fra Folkeuniversitetet.

Samarbejde, Alumne, Ekstern målgruppe, Aarhus Universitet