Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

Aarhus Universitet tilbyder 7.399 ansøgere en studieplads. Foto: Melissa Bach Yildirim

29.07.2016 | Uddannelse, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe

Aarhus Universitet tilbyder 7.399 en studieplads

Det frie optag er stort set et overstået kapitel på Aarhus Universitet, og den store stigning i antallet af meget kvalificerede ansøgere betyder, at grænsekvotienten for langt de fleste studier er højere end i 2015.

21.07.2016 | Arrangement, Alle grupper, Institut for Retsmedicin

Disaster Victim Identification

International Forensic Odontology Course, patronaged by IOFOS (International Organization for Forensic Odonto-Stomatology) October 17th to 21st 2016 organised by The Department of Forensic Medicine, Aarhus University

13.07.2016 | Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen, Meprica

AU-forsker får international pris for præsentation af ph.d.-artikel om stress

Ph.d.-studerende Anders Prior fra Aarhus Universitet blev hædret med ”Junior Award” ved den årlige konference for det britiske Society for Academic Primary Care. Som dansker snuppede han prisen ”på udebane” for næsen af sine mange britiske kolleger med sin præsentation om stress og multisygdom.

Lars Skou Elkjær fra Aarhus Universitet vandt prisen ”Investigator Award” ved den årlige konference for European Academy of Neurology i slutningen af maj 2016. Han fik prisen for sin forskning i kognitive langtidsvirkninger hos børn efter brug af antiepileptisk medicin under graviditeten.

12.07.2016 | Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen, Meprica

Lars Elkjær vinder europæisk pris for neurologisk forskningsårsprojekt

Forskningsårsstuderende fra Aarhus Universitet løb med prisen ”investigator award” for sit projekt om kognitive funktioner hos børn, som har været udsat for antiepileptisk medicin i graviditeten. Prisen blev overrakt ved den årlige kongres for European Academy of Neurology.

11.07.2016 | Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Alle AU-enheder

Letbanen: Anlægsarbejde ved Nobelparken kan give støj- og trafikgener

Arbejdet med at anlægge Aarhus Letbane har bevæget sig ind i en ny fase, hvor skinner bliver lagt i nogle af byens største vejkryds. Fra fredag 8. juli og en måned frem bliver der etableret skinner i krydset Nordre Ringgade – Randersvej/Nørrebrogade.

11.07.2016 | Forskning, Alle grupper, Health

CFIN/MIB talk: Dr Samuel Schwarzkopf

Dr Samuel Schwarzkopf from University College London gives talk on how subjective perception arise in visual cortex

08.07.2016 | Forskning, Forskning, Alle grupper

Atombomber gav svaret: Bruskskader heler ikke sig selv

Nyt dansk studie fra AU og KU viser, at kroppen ikke kan gendanne ødelagt brusk efter slidgigt eller sportsskader i leddene. Det kan få stor betydning for den fremtidige behandling af ledskader og slidgigt, der er en af de helt store folkesygdomme.

08.07.2016 | Alle grupper, Studier, AU Forskning og Eksterne Relationer

Workshop: Writing Successful Grant Applications

If you are new in grant writing, you will find advice on how to attack the grant writing process and how to write in a way that meets the expectations of the reviewer.

Philip Hofmann skal lede arbejdet mod fremtidens materialer. (Foto: Rasmus Rørbæk)

08.07.2016 | Bevillinger og priser, Forskning, Alle grupper

Millionstøtte fra VILLUM FONDEN til nyt forskningscenter i fremtidens materialer

Verden over bliver der udviklet flere og flere nye materialer, der bogstaveligt talt kan bruges til at bygge fremtidens teknologi. Men der er en stor portion held med, når vi opdager lovende kandidater til at forske og udvikle på. Med en bevilling på 33,5 millioner kroner fra VILLUM FONDEN skal et nyetableret forskningscenter ændre på det med…

08.07.2016 | Alle grupper, Studier, AU Forskning og Eksterne Relationer

Workshop: Skriv succesfulde ansøgninger

Står du over for at skulle ansøge om forskningsmidler inden for det næste halve år, så har du her mulighed for at få et indblik I de grundlæggende principper bag en god ansøgning.

Viser resultater 1 til 10 ud af 33

1 2 3 4 Næste