Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

28.06.2019 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

Sommer-nyhedsbrev 97 fra juni 2019

Kære alle Hermed sidste nyt

28.06.2019 | Arrangement, Forskning, Alle grupper

Back to Business - Lead with imagination

Som leder skal du have visioner og forestillingsevne, og din strategi og forretningsmodel skal være agil og udvikles dynamisk. Hør hvordan til lederkonferencen 'Back to Business - Lead with imagination'. Du kan blandt andre høre CEO Lone Fønss Schrøder, professor Mette Neville, CEO Søren Hovmand, CEO Erick Thürmer og mange flere. Back to Business…

28.06.2019 | Forskning, Forskning, Alle grupper

Bioraffinering skal gøre landbruget grønnere

Et nyt bioraffineringsanlæg til 15 mio. kr. skal gøre landbruget grønnere ved at dyrke græs i stedet for korn. Der er nemlig mange fordele ved græs, som både betyder mindre tab af klimagasser til atmosfæren og mindre udvaskning af kvælstof til vandmiljøet, men også bl.a. en helt ny form for protein.

28.06.2019 | Navnenyt, Sundhed og sygdom, Alle grupper

Service assistant spotted thief at Skejby

Early Wednesday morning 26 June a service assistant working in the part of AUH in Skejby where CFIN researchers and scanners are located, noticed what turned out to be a thief on her way out with IT equipment worth many hundred thousand kroner.

Foto: Lise Balsby

28.06.2019 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

Tilmelding til gratistilbud på Folkeuniversitetet åbner 1. juli

I det kommende efterår er det igen muligt for nuværende og pensionerede medarbejdere ved Aarhus Universitet at tilmelde sig et forløb på Folkeuniversitetet helt gratis. Der er en meget stor faglig bredde på de forelæsninger og forelæsningsrækker, der tilbydes på Folkeuniversitetet i Aarhus, Emdrup og Herning, så der er noget for alle.

28.06.2019 | Administrativt, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe

Ny direktør skal styrke erhvervsindsatsen på Aarhus Universitet

Aarhus Universitet opruster indsatsen for erhvervssamarbejde og iværksætteri og udvider fra 2020 ledelsen med en erhvervsdirektør, som skal udvikle og koordinere det voksende antal opgaver inden for universitetets samarbejde med erhvervslivet.

28.06.2019 | Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Alle AU-enheder

Ny direktør skal styrke erhvervsindsatsen på Aarhus Universitet

Aarhus Universitet opruster indsatsen for erhvervssamarbejde og iværksætteri og udvider fra 2020 ledelsen med en erhvervsdirektør, som skal udvikle og koordinere det voksende antal opgaver inden for universitetets samarbejde med erhvervslivet og stå i spidsen for en samlet, central erhvervsstab.

Foto: Lars Kruse

28.06.2019 | Administrativt, Administration (Faglighed), Teknisk/administrativ medarbejder

”Du danske Sommer, jeg elsker dig, skønt du så ofte har sveget mig.”

Universitetsdirektør Arnold Boon sender sine varmeste ønsker om en god sommerferie, og opridser i denne sommer-blog en slags ”seks-måneders vejrudsigt” for AU. Her kommer han omkring APV, baseline for bæredygtighed og opdelingen af Science and Technology.

28.06.2019 | Forskning, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder

Thesis defense: Anders Dyhr Sandgaard

Anders Dyhr Sandgaard from the Neurophysics group at CFIN recently defended his Masters thesis on: "Probing White Matter Microstructure with Magnetic Susceptibility Imaging using MRI"

Aarhus Universitets Forskningsfond inviterer den 31. august til jubilæumsbyfest i den nye Universitetsby. Foto: Jørgen Weber.

28.06.2019 | Arrangement, Arrangement, Administration (Faglighed)

Forskningsfonden fejrer 75 år med byfest for alle i den nye Universitetsby

Aarhus Universitets Forskningsfond inviterer den 31. august hele byen op på det tidligere kommunehospital, som snart omdannes til Universitetsbyen. Fonden har i 75 år støttet forskningen ved Aarhus Universitet, hvilket fejres med foredrag, vandringer i det gamle hospital samt live koncerter med bl.a. det danske stjerneskud, Hjalmer.

Viser resultater 1 til 10 ud af 85

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste