Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

31.08.2021 | Arrangement, Videnskabelig medarbejder, Health

Approaches to Personalised Medicine at Health

Talks by Niels Jessen and Deirdre Cronin Fenton.

Billedet viser den nordlige del af Universitetsparken - klik på kortet og se hvilke parkeringspladser, der bliver berørt af Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag.
Billedet viser den sydlige del af Universitetsparken - klik på kortet og se hvilke parkeringspladser, der bliver berørt af Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag.

31.08.2021 | Administrativt, Alle grupper, Alle AU-enheder

Ændrede parkeringsforhold omkring Universitetsparken 6.-12. september 2021

Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag betyder ændrede parkeringsforhold omkring Universitetsparken i perioden 6.-12. september. Se her, hvilke parkeringspladser du ikke kan parkere på – og læs, hvor du kan parkere i stedet.

31.08.2021 | Arrangement, Offentligheden/Pressen, Mindfulness

Orienteringsmøde - Kursus i MBSR

Gratis Orienteringsmøde om 8-ugers kursus i mindfulness-baseret stressreduktion, MBSR. Nærmeste kursus starter d. 19/10 kl. 16.30

31.08.2021 | Studerende, Studier på Health, Health

Mød Health Studiers studievejledere

Få vejledning om store og små studierelaterede emner. Find studievejledningens kontaktoplysninger og book tid til en online samtale her.

31.08.2021 | Ph.d.-forsvar, Ph.d.-studerende, Graduate School of Health

Ph.d.-forsvar: Khoa Manh Dinh

En kohorte undersøgelse af danske bloddonorer med henblik på at identificere risikofaktorer og undersøge helbredseffekter af nasal bærertilstand med Staphylococcus aureus

De fem modtagere af Dronning Margrethe II’s rejselegat 2021. Fra venstre: Anne Siri Snell (Aarhus BSS), Cathrine Abild Meyer (NAT), Frederik Giessing Nielsen (TECH), Sara Cecilie Utvaag (Arts) og Thomas Jensen (Health).

31.08.2021 | Forskning, Alle grupper, Alle AU-enheder

Fem talentfulde AU-studerende modtager Dronning Margrethe II's rejselegat 2021

Fem studerende fra Aarhus Universitet er snart på vej ud i verden for at udvide deres faglige horisont. De er modtagere af Dronning Margrethe II’s rejselegat, og på deres internationale studieophold skal de blive endnu klogere på hjerterytmesygdomme, offentlig administration, kunstige celler, fluidmekanik og dansk-italienske arkæologiske…

Anders Rosendal Korshøj (tv) og Lasse Sommer Kristensen fik overrakt priserne på konferencen Danske Kræftforskningsdage i Odense den 27. august 2021. Foto: Kræftens Bekæmpelse

30.08.2021 | Bevillinger og priser, Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen

To Health-forskere får Kræftens Bekæmpelses Juniorforskerpris

Lasse Sommer Kristensen, lektor ved Institut for Biomedicin, og Anders Rosendal Korshøj, klinisk lektor ved Institut for Klinisk Medicin, får Kræftens Bekæmpelses Juniorforskerpris 2021, fordi de har ydet en særlig indsats inden for dansk kræftforskning.

Medarbejdere og studerende vil kunne tilgå efterårets evalueringer direkte fra Brightspace i løbet af september og frem. Foto: AU Foto.

30.08.2021 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

Kursusevaluering er også en del af Brightspace

Kursusevalueringen på Aarhus Universitet vil fortsat være en integreret del af universitetets læringsplatform – også med skiftet til Brightspace. Mens evalueringsprocessen og indholdet er det samme, vil brugerfladen se lidt anderledes ud. Det skyldes, at AU nu anvender evalueringssystemet Blue på alle fem fakulteter.

30.08.2021 | Ph.d.-forsvar, Offentligheden/Pressen, Graduate School of Health

Ph.d.-forsvar: Søren Viborg Vestergaard

Sjælden nyrelidelse undersøgt med danske registerdata

Foto: Lars Kruse, AU Foto

30.08.2021 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

Connie Hedegaard: Vi er ikke længere et foregangsland for innovation og forskning – Danmark er på vej til at sakke bagud

Landene omkring os sætter barren højere for forskningen. Vi holder stadig fast i den 20 år gamle målsætning

Viser resultater 1 til 10 ud af 106

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste