Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

Nobelpristager Bruce A. Beutler holder en Nobel Laureate Talk om sin forskning og vejen til Nobelprisen d. 29. september. Foto: Brian Coats, UT Southwestern Medical Center

25.08.2021 | Arrangement, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder

Mød nobelpristager Bruce A. Beutler

I slutningen af september er der alletiders mulighed for at møde nobelpristager Bruce A. Beutler, når han gæster Aarhus Universitet. Og alle med interesse for sundheds- og naturvidenskabelig forskning i verdensklasse er velkomne til Healths virtuelle Nobel Laureate Talk.

25.08.2021 | Arrangement, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder

NOBEL LAUREATE TALK: BRUCE A. BEUTLER

Nobelpristager Bruce A. Beutler kommer på virtuelt besøg og fortæller om sin akademiske karriere under overskriften ’Random creation and mitigation of disease’.

Professor Katja Zeppenfeld skriver sig ind i rækken af internationalt anerkendte forskere, som er blevet hædret med AU’s æresdoktortitel siden den første udpegelse i 1946. Foto: Privat

25.08.2021 | Navnenyt, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder

International topkardiolog er ny æresdoktor på Health

Professor Katja Zeppenfeld er blandt de mest toneangivende forskere i verden inden for elektrofysiologien, og nu er hun også æresdoktor på Health. Katja Zeppenfeld er blandt de fem æresdoktorer, som netop er udpeget i forbindelse med AU’s årsfest.

Foto: Colourbox

25.08.2021 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

Så er det snart tid til MUS igen

I efteråret mødes alle medarbejdere og ledere til den årlige medarbejderudviklingssamtale (MUS) på AU. MUS er din mulighed for sammen med din leder at drøfte opgaver, resultater, trivsel og kompetenceudvikling.

Aarhus Universitets æresdoktorer 2021. Fra venstre: Professor Conny Aerts, professor Patricia Bauer, professor Hiroshi Ishiguro, professor Katja Zeppenfeld, professor Peter L. Tyack.

25.08.2021 | Forskning, Alle grupper, Alle AU-enheder

Aarhus Universitet udnævner fem æresdoktorer

Menneskelignende robotter, børns hukommelse og havpattedyrs kommunikation. Forskningsområderne spænder vidt hos de æresdoktorer, som Aarhus Universitet netop har udnævnt i anledning af sin fødselsdag.

25.08.2021 | Administrativt, Studerende, Studier på Health

Du kan ikke booke lokaler og grupperum endnu

På grund af tekniske problemer, virker vores system til booking af grupperum og lokaler ikke. Du kan stadig bruge lokalerne, men altså ikke reservere dem på forhånd.

Der er behov for, at du tjekker dit spamfilter i den kommende tid (Foto: Lars Kruse)

24.08.2021 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

Tjek dit spamfilter i den kommende tid

Ny teknisk løsning rulles ud på AU for at beskytte din indbakke mod falske mails. Indtil løsningen er fuldt implementeret, skal du holde ekstra øje med dit spamfilter.

24.08.2021 | Arrangement, Studerende, Studier på Health

Test dig selv til Medical Innovation Day

Medical Innovation Day bringer studerende og forskere fra Health sammen med fonde og virksomheder om at skabe innovative sundhedsløsninger. Eventen foregår over to dage - den 11. og den 15. oktober.

Tilmeld dig dette års Medical Innovation Day og få et indblik i fremtidens sundhedsinnovation. Foto: Jann Zeiss, AU Health

24.08.2021 | Arrangement, Ph.d.-studerende, Health

Vil du have et indblik i fremtidens sundhedsinnovation?

Traditionen tro inviterer Health til Medical Innovation Day, hvor fakultetet bringer studerende og forskere sammen med virksomheder og fonde om at skabe innovative sundhedsløsninger. Arrangementet er åbent for alle interesserede, der vil være med på en lytter.

23.08.2021 | Samarbejde, Administration (Faglighed), Alle grupper

Danish Life Science Cluster: WHINN 2021 22.-23. september

WHINN 2021 er en konferencefestival, som over to dage sætter fokus på innovativ life science og sundhedsteknologi og skubber til synergi og vækstpotentiale. Deltag i events, udstilling, matchmaking og netværksaktiviteter. Vær med i Odense eller via streaming på udvalgte oplæg.

Viser resultater 21 til 30 ud af 106

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste