Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

20.01.2021 | Konference, Videnskabelig medarbejder, Kardiovaskulært netværk

Andet årsmøde - det kardiovaskulære netværk

20.01.2021 | Ph.d.-forsvar, Offentligheden/Pressen, Health

Virtuelt ph.d.-forsvar: Berit Bargum Booth

Celleforandringer på livmoderhalsen - Kan den diagnostiske procedure forbedres? Undersøgelse af Dynamic Spectral Imaging (DSI) kolposkopi i en dansk sammenhæng.

20.01.2021 | Administrativt, Studerende, Studier på Health

Health's Corona-blog: Nye retningslinjer for undervisningen frem til 31. marts

Opdateret 20. januar: Retningslinjer for undervisning frem til 31. marts. Se hvilke undervisningsaktiviteter, der er undtaget for online formater. Opfordring til løbende coronatest ved aktiviteter med fysisk fremmøde.

20.01.2021 | Arrangement, Videnskabelig medarbejder, Kardiovaskulært netværk

Det kardiovaskulære netværk på Health er en realitet

Et nyt formelt forskningsnetværk, det kardiovaskulære netværk på Health, vil samle forskere fra en lang række fagområder i nye fælles projekter til gavn for patienter med hjertesygdom. Netværket er det første, men ikke sidste af sin art på Health.

Foto: Ida Jensen, AU Foto

20.01.2021 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

AU indfører karakterkrav på minimum 6,0 i kvote 1

Fremover skal man have mindst 6,0 i karaktergennemsnit for at komme ind på en uddannelse via kvote 1 på Aarhus Universitet. Målet er at styrke kvaliteten i uddannelserne og gøre det lettere for ansøgerne at gennemskue kravene, når de søger om optagelse.

20.01.2021 | Uddannelse, Offentligheden/Pressen, Health

Workshops i online undervisning: Kom godt i gang med semesteret

Vi går et forårssemester i møde, hvor der som tidligere vil indgå helt og delvist online elementer i undervisningen. Har du brug for at blive klædt på til at undervise online eller mangler du blot ny inspiration til din online undervisning, kan du deltage i CED’s nye workshops.

”Mange har spurgt mig, hvordan jeg selv holder modet oppe i denne tid. Jeg henter stor støtte i vores fantastiske team på AUH. Herudover har 17 års ledererfaring lært mig, hvornår jeg skal holde en pause og tale med familie og venner eller gå en tur ved stranden,” siger Lars Østergaard. Foto: Foto: Christian Lykking/Ritzau Scanpix
Den unge, medicinstuderende Lars Østergaard i sine forældres kolonihavehus i Gl. Åby i 1986. Foto: Privat
”Motivationen for alle os, der arbejder i sundhedsvæsenet, er at ville gøre noget godt for andre mennesker. Vi har medmenneskeligheden med i alt, hvad vi gør, og vi kombinerer den med vores faglighed. Kerneydelsen er at give patienterne et bedre liv,” siger Lars Østergaard. Foto: Christian Lykking/Ritzau Scanpix

20.01.2021 | Forskning, Alumne, Ekstern målgruppe

Fra tankpasser til corona-ekspert

Han er én af Danmarks førende corona-forskere, og han elsker at formidle sin viden til den brede befolkning. Mød AU-alumne, mønsterbryder, professor og ledende overlæge Lars Østergaard, der ikke ser det som en del af sit job at være bekymret.

20.01.2021 | Forskning, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe

Robot-kollega indtager produktionslinjen på traditionsrig Aarhus-fabrik

Mandag den 18. januar var der demo-dag på Jydsk Emblem Fabrik i Malling – en 135 år gammel familieejet virksomhed, der skal have et intelligent, selvkørende og samarbejdende mobilt robotsystem med i produktionen.

19.01.2021 | Administrativt, Alle grupper, Alle AU-enheder

Workshops i online undervisning: Kom godt i gang med semesteret

Vi går et forårssemester i møde, hvor der som tidligere vil indgå helt og delvist online elementer i undervisningen. Har du brug for at blive klædt på til at undervise online eller mangler du blot ny inspiration til din online undervisning, kan du deltage i CED’s nye workshops.

19.01.2021 | Arrangement, Alle grupper, Alle AU-enheder

DANDRITE Student encounters 2021

At DANDRITE ENCOUNTERS 2021, the research groups at DANDRITE offer virtual lab introductions with Q&A sessions to interested students looking for neuroscience bachelor, master or PhD projects.

Viser resultater 1 til 10 ud af 70

1 2 3 4 5 6 7 Næste