Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Bliv klar til at søge støtte fra Innovationsfonden i 2018

Tirsdag den 16. januar inviterer Innovationsfonden og Aarhus Universitet til et åbent informationsmøde om fondens opslag i 2018.

04.01.2018 | Camilla Schrøder

Foto: Colourbox

På mødet kan du høre om Innovationsfondens forskellige støtteordninger, herunder de såkaldte Grand Solutions, som lægger særlig vægt på viden, vækst og beskæftigelse i Danmark.

Se Innovationsfondens præsentation fra informationsarrangmentet (tilføjet 16. januar)

Download her som pdf

Der er i år to ansøgningsrunder. De tematiske opslag har ansøgningsfrist den 20. februar med foreløbig tre temaer – grøn vækst, bedre sund og klinisk forskning samt nye teknologiske muligheder. De åbne opslag forventes at have ansøgningsfrist i august.

Informationsmødet finder sted kl. 13.00-14.30 i Nobel Auditorium, Bygning 1482, lokale 105. Første del vedrører Grand Solutions, mens anden del vedrører Innovationsfondens øvrige støtteordninger. Tilmelding er ikke nødvendig.

Særarrangement om ny investeringsstrategi

I umiddelbar forlængelse af informationsmødet afholder Innovationsfonden en ekstra session for dem, der er særligt interesseret i fondens nye investeringsstrategi ”Fremtidens Samfund” med fokus på handel, service og samfund.

  • Arrangementet foregår fra 14.30-16.30 og kræver tilmelding
Arrangement, Forskning, Alle grupper, Alle AU-enheder, AU Forskning og Eksterne Relationer, Videnskabelig medarbejder, Health