Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

110 høringssvar offentliggjort

Høringsfasen omkring universitetsledelsens forslag til forandringer på AU er slut. Der er i alt indsendt 167 høringssvar, herunder fra studenterorganisationerne, som kan læses på hjemmesiden for problemanalysen.

24.09.2014 | Universitetsledelsen

Høringssvar fra vedtægtsbestemte organer bliver automatisk offentliggjort. Alle andre, som har indgivet høringssvar, er blevet spurgt, om de ønskede deres svar offentliggjort. Det har en del ønsket, og med de vedtægtsbestemte organer er der i alt 110 høringssvar, som nu er gjort tilgængelige på universitetets hjemmeside.

Den 22. oktober kl. 10-12 holder rektor Brian Bech Nielsen åbent møde i Stakladen, hvor han orienterer om de beslutninger, som universitetsledelsen er klar til at melde ud på baggrund af høringen og problemanalysen. Desuden vil han skitsere rammerne for de efterfølgende processer på fakulteter og i administrationen. I forlængelse af det bliver der samme dag kl. 14-16 holdt tilsvarende åbne møder på fakulteterne og i administrationen. 

Læs høringssvarene

Administrativt, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Videnskabelig medarbejder, Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Studerende, Ph.d.-studerende