Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

7-dages retreat

Mindfulness-Based Stress Reduction in Medicine, Practice & Science. Undervisere: Lone Overby Fjorback, Aarhus Universitet og Antonia Sumbundu, psykolog og master i MBKT fra Oxford University

25.05.2020 | DCM

Dato man 29 jun søn 05 jul
Tid 19:00    12:00
Sted Ry
Tilmelding er lukket

Dette intensive 7-dages retreat tilbyder sundhedsprofessionelle, mindfulness-lærere og andre mulighed for at dykke ned i, hvordan MBSR-programmet kan bruges i praksis på sundhedsområdet samt i den nyeste viden og forskning indenfor mindfulness-baserede programmer.

Som deltager vil du i løbet af de syv dage beskæftige dig med mindfulness i praksis, personligt og professionelt igennem direkte oplevelse, refleksion, dialog og undervisning. Skønt det ikke er et stilhedsretreat, vil der være perioder med stilhed.

Retreatet har fokus på MBSR indenfor sundhedsområdet. Men herunder hører en del omkring forskningen og de mekanismer, der er på spil, ligesom du vil blive opdateret på den nyeste videnskabelige udvikling indenfor det stærkt voksende forskningsområde.

Hvis du er under uddannelse til MBSR-lærer igennem Dansk Center for Mindfulness og Mindfulness Center, Brown University, er dette retreat nødvendigt for at søge om certificering. Dette gælder, hvis du er startet på din uddannelse efter den 1. januar 2019.

Retreatet undervises på et meget tilgængeligt engelsk. Der vil også være mulighed for oversættelser, hvis det er nødvendigt.

Undervisere: Lone Overby Fjorback, Aarhus Universitet og Antonia Sumbundu

Sted: Himmelbjerggaarden, Ry.

Dato: 29. juni (retreat starter kl. 19) til 5. juli (retreat slutter kl. 12).

Pris: 6.500 kroner plus kost og logi.

Læs mere og tilmeld dig her:
events.au.dk/32501retreat2020/forside-dansk.html

Arrangement, Mindfulness, Offentligheden/Pressen, Mindfulness, Health, Health, Institut for Klinisk Medicin, Institut for Klinisk Medicin