Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

70 % færre sider på kom-sektionen

I løbet af efteråret har en projektgruppe arbejdet intensivt med at øge brugervenlighed på kommunikationssektionen på medarbejderservice. Projektet er nu afsluttet.

19.12.2014 | Maria Blach Nielsen

I løbet af de 4 måneder, som projektet har varet, er vi gået fra ca. 450 aktive sider til ca. 140 aktive sider på kommunikationssektionen. Altså en reduktion i antallet af sider på knap 70 %. Sidernes brugervenlighed er blevet optimeret på indholdsdelen, så vi på den måde har reduceret i kvantiteten uden at gå på kompromis med de faglige budskaber. Desuden er der lavet oplæg til styringsmodel, uddannelsesforløb for webredaktører samt best practice. Alle sider er oversat til engelsk.

Ønsket er at udbrede tankegangen til resten af ADM (og AU). Pga. organisationsændringerne er dette foreløbig sat på standby, men Steffen Longfors vil i foråret drible videre med opgaven, som også indebærer et uddannelsesforløb for webredaktører.

Ledergruppen udpeger en tovholder for kommunikationssektionen, så vi sikrer gode processer for de sideansvarlige, der er blevet udpeget til de forskellige websider.

I kan læse den best practice, som har været udgangspunkt for arbejdet, samt et oplæg til en styringsmodel på medarbejderportalen for Kommunikation, og alle er velkomne til at benytte det som inspiration, indtil vi har en mere formel plan på plads.

Læs mere om, hvordan vi sikrer kvaliteten af indholdet på medarbejderservice.

Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, AU Kommunikation, AU Kommunikation, Administrativt