Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

90-års fest i parken for studerende og ansatte

I år fylder Aarhus Universitet 90 år. Det bliver fejret, når Studenterrådet og AU Sport i samarbejde med universitetet fredag d. 21. september inviterer alle studerende og medarbejdere til en kæmpe fest til Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag. Den traditionelle årsfest i Aulaen og Musikhuset finder sted d. 14. september.

08.02.2018 | Ida Hammerich Nielson

Universitetsparken vil summe af koncerter, hygge og fest, når studerende og medarbejdere fejrer universitetets 90-års fødselsdag fredag d. 21. september. Foto: Roar Lava Paaske

Sæt kryds i kalenderen fredag d. 21. september. Her holder Aarhus Universitet i samarbejde med Studenterrådet og AU Sport sin 90-års fødselsdag. Det sker med en stor, fælles fest for studerende og ansatte i Universitetsparken.

Det er det kendte koncept Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag, som bliver rammen om fødselsdagsfejringen. Der vil være idrætsdag fra om formiddagen og koncerter fra midt på eftermiddagen. Der er gratis entré, og du kan købe mad og drikke i madboder og barer i Universitetsparken.

Arrangement, Forskningsårsstuderende, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Administrativt, Ph.d.-studerende, Studerende, Teknisk/administrativ medarbejder, Udvekslingsstuderende, Videnskabelig medarbejder