Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Årsfesten er også populær i år

I slutningen af næste uge (uge 36) vil alle, som har ønsket at deltage i årsfesten den 11. september, få besked, om de har fået billetter.

26.08.2015 | Charlotte Boel

Årsfest 2014

Årsfest 2014. Foto: Anders Trærup

Fordelingen af billetter til både Aulaen og Musikhuset sker ved lodtrækning, medmindre man har modtaget en trykt invitation med posten.

Cirka 550 (inkl. ledsagere) har tilmeldt sig aulahøjtideligheden, hvor der er plads til 475 personer. Heraf går ca. 230 pladser til lodtrækningen blandt medarbejdere.

Knapt 2.000 (inkl. ledsagere) har tilmeldt sig aftenfesten i Musikhuset Aarhus, og der er 1.500 pladser i Store Sal. Heraf går ca. 1.100 pladser til lodtrækningen blandt medarbejdere.

For både aulahøjtideligheden og aftenkoncerten gælder det, at pladserne fordeles relativt efter antallet af medarbejdere på de fire fakulteter og fællesadministrationen.

Ønsket er, at så mange som muligt får glæde af årsfestdagen. Derfor opfordrer vi også til, at man melder afbud og returnerer billetter/adgangskort, hvis man skulle blive forhindret. Dette gælder både for eftermiddags- og aftenarrangementet.

Til dem, der gerne vil se med fra kontorpladsen, er der også mulighed for at følge højtideligheden i Aulaen fra kl. 13.30 på au.dk.

Læs mere om afbud og returnering af billetter her.

Arrangement, Teknisk/administrativ medarbejder, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Videnskabelig medarbejder, Ph.d.-studerende