Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Måske skal dit adgangskort til AU’s bygninger opdateres

AU ændrer med start i uge 43 og frem til primo 2016 på adgangskontrollen i bygninger på campus Aarhus, Moesgaard og Foulum. Det betyder desværre, at nogle medarbejdere og studerende vil opleve, at de ikke længere kan bruge deres adgangskort, som de plejer.

21.10.2015 | Signe Schou

I uge 43 og frem til starten af 2016 opdaterer AU de databaser, der styrer adgangskort på AU. Derfor vil nogle medarbejdere og studerende opleve, at de ikke kan få adgang til de bygninger, de førhen havde adgang til. Det er desværre ikke muligt på forhånd at sige, hvor det kommer til at ske, for det kommer an på den enkelte medarbejders adgangskort.

Henvend dig på det lokale driftskontor

Hvis du ikke med dit adgangskort kan åbne de døre, du plejer at kunne åbne, skal du henvende dig til betjentene på nærmeste driftskontor eller administrationscenter og fremvise dit adgangskort eller studiekort og samtidig oplyse dit AUID-nummer. Så vil dit adgangskort blive opdateret, så du igen kan åbne de samme døre.

”Vi beklager på forhånd de gener, nogle medarbejdere kommer til at opleve,” siger projektleder Søren Harbo Jensen, AU Økonomi og Bygninger.

Hvis du ikke har brugt dit adgangskort i længere tid, kan det være at dine adgangsrettigheder er blevet slettet. Det sker automatisk af sikkerhedsmæssige grunde. Så skal du henvende dig på driftskontoret.

Hvis du oplever yderligere problemer, kan du altid henvende dig på de lokale driftskontorer. Find det nærmeste her.

Administrativt, Alle grupper, Alle AU-enheder, Enhedsadministration, Administrativt