Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ændrede parkeringsforhold omkring Universitetsparken 6.-12. september 2021

Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag betyder ændrede parkeringsforhold omkring Universitetsparken i perioden 6.-12. september. Se her, hvilke parkeringspladser du ikke kan parkere på – og læs, hvor du kan parkere i stedet.

31.08.2021 | Ida Hammerich Nielson

Billedet viser den nordlige del af Universitetsparken - klik på kortet og se hvilke parkeringspladser, der bliver berørt af Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag.

Billedet viser den sydlige del af Universitetsparken - klik på kortet og se hvilke parkeringspladser, der bliver berørt af Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag.

Plejer du at parkere i eller i nærheden af Universitetsparken, skal du være opmærksom på, at der er begrænsninger på de sædvanlige parkeringspladser i dagene før og efter fredag den 10. september, hvor de studerende afholder Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag.

Se på kortene til venstre, hvilke parkeringspladser, der er berørte på hvilke tidspunkter. Der bliver skiltet med ændringer på de enkelte parkeringspladser.

NB: Kortene er opdateret den 3. september med nye tidspunkter for ændrede parkeringsforhold.

NB: Opdatering den 9. september: Der kan forekomme ændringer vedr. de afspærrede P-pladser  - hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til vagterne eller de frivillige i området. 

Vær særligt opmærksom på, at der i dagene op til d. 10. september og på selve dagen forventes at være ekstra trængsel på vejene omkring Universitetsparken. 

Du kan finde alternative parkeringsmuligheder her:

• På arealet ved Kasernen syd for Kasernebygningerne 1582-83.

• Der er ofte ledige pladser på parkeringspladsen på hjørnet ved Nordre Ringgade/Trøjborgvej/Nørrebrogade (Lille Barnow). Kun AU-ansatte har lov til at parkere her.

• Der er ofte ledige pladser langs vejen på Katrinebjergvej og Jens Baggesens Vej.

NB: Vær opmærksom på, at Ole Worms Allé vil være lukket fredag d. 10. september.


Administrativt, Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Arrangement, Ekstern målgruppe