Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

AIAS Fellowships åbne for ansøgning

Nu er både AIAS-COFUND Fellowships for internationale forskere og Jens Christian Skou Fellowships for AU-forskere åbne for ansøgning med deadline i hhv. slutningen af januar og starten af februar 2019.

07.12.2018 | Louise Asmund-Hjorth

Foto: Lars Kruse

AIAS har i øjeblikket både opslag rettet mod internationale og interne AU-forskere.

For internationale forskere

Op til 15 AIAS-COFUND II Marie Skłodowska-Curie Fellowships er ledige på Aarhus Institute of Advanced Studies (AIAS), og AU-forskere opfordres til at inddrage deres internationale netværk. Et AIAS-COFUND Fellowship kan ansøges af de mest talentfulde junior- og seniorforskere fra hele verden, som har minimum to års forskningserfaring efter en afsluttet ph.d.-grad. Ansøgere kan frit vælge deres forskningsprojekt inden for alle akademiske discipliner.

AIAS-COFUND Fellowship-programmet, som er samfinansieret af Aarhus Universitets Forskningsfond og EU’s H2020-program, er åbent for alle nationaliteter. Ansøgere må ikke have opholdt sig i Danmark i mere end max. 12 måneder i de seneste tre år op til ansøgningsfristen.

Ansøgningsfrist for AIAS-COFUND: 23. januar 2019 kl. 12:00.
Læs det fulde opslag her

For AU-forskere

Op til fire Jens Christian Skou Fellowships er ledige på Aarhus Institute of Advanced Studies (AIAS) for AU-forskere, som er i en tenured eller tenure track stilling. Et Jens Christian Skou Fellowship er rettet mod meget talentfulde, junior- og seniorforskere, som har minimum to års forskningserfaring efter en afsluttet ph.d.-grad. Ansøgere kan frit vælge deres forskningsprojekt inden for alle akademiske discipliner.

Ansøgningsfrist for JCS Fellowships: 1. februar 2019 kl. 12:00.
Læs det fulde opslag her

Kort om AIAS:

AIAS – Aarhus Institute of Advanced Studies – arbejder for at fremme forskning af højeste kvalitet inden for alle fagdiscipliner og udvælger sine fellows alene efter deres kvalifikationer i åben konkurrence og efter omfattende ekstern bedømmelse. Læs mere om AIAS

Yderligere oplysninger:

Helle Villekold, Programme Manager, helle@aias.au.dk eller på telefon: +45 87 15 35 58

Aarhus Institute of Advanced Studies, AIAS
 Høegh-Guldbergs Gade 6B
DK-8000 Aarhus C
Danmark
www.aias.au.dk 

Forskning, Forskning, Videnskabelig medarbejder, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet