Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

AIAS FELLOWSHIPS ÅBNE FOR ANSØGNING

Nu er både AIAS-COFUND Fellowships for internationale forskere og Jens Christian Skou Fellowships for AU-forskere åbne for ansøgning med deadline i slutningen af januar 2020.

21.11.2019 | Lena Bering

Foto: Melissa Bach Yildirim, AU Foto

Op til 15 AIAS-COFUND II Marie Skłodowska-Curie Fellowships er ledige på Aarhus Institute of Advanced Studies (AIAS). Et AIAS-COFUND Fellowship kan søges af de mest talentfulde junior- og seniorforskere fra hele verden, som har minimum to års forskningserfaring efter en afsluttet ph.d.-grad. Ansøgere kan frit vælge deres forskningsprojekt inden for alle akademiske discipliner.

Fellowship-programmet, som er samfinansieret af Aarhus Universitets Forskningsfond og EU’s Horizon 2020-program, er åbent for alle nationaliteter. Ansøgere må ikke have opholdt sig i Danmark i de seneste tre år op til ansøgningsfristen i mere end max. 12 måneder. AU-forskere opfordres til at inddrage deres internationale netværk for at gøre opmærksom på muligheden.

Ansøgningsfrist for AIAS-COFUND er den 17. januar 2020 kl. 12.00.

For AU-forskere

Samtidig har AIAS op til fire Jens Christian Skou Fellowships ledige for AU-forskere i en tenured eller tenure track stilling. Et Jens Christian Skou Fellowship er rettet mod meget talentfulde, junior- og seniorforskere, som har minimum to års forskningserfaring efter en afsluttet ph.d.-grad. Ansøgere kan frit vælge deres forskningsprojekt inden for alle akademiske discipliner.

Ansøgningsfrist for JCS Fellowships er den 31. januar 2020 kl. 12.


AIAS – Aarhus Institute of Advanced Studies – arbejder for at fremme forskning af højeste kvalitet inden for alle fagdiscipliner og udvælger sine fellows alene efter deres kvalifikationer i åben konkurrence og efter omfattende ekstern bedømmelse.

Læs mere om AIAS

Eller kontakt Helle Villekold, Programme Manager 

Talentudvikling, Forskning, Alle grupper, Alle AU-enheder, AIAS, Forskning