Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

AIAS Fellowships er nu åbne for ansøgning

Op til 12 AIAS-COFUND Marie Curie Fellowships er ledige på AIAS for særligt talentfulde forskere. AU-forskere opfordres til at inddrage deres internationale netværk.

10.12.2014 | Signe Schou

Et AIAS-COFUND fellowship kan ansøges af de mest talentfulde junior- og seniorforskere fra hele verden som har minimum to års forskningserfaring efter en afsluttet ph.d.-grad. Ansøgere kan frit vælge deres forskningsprojekt inden for alle akademiske discipliner. Opslaget har et globalt sigte, da mobilitet er et krav for ansøgerne, hvor både indkommende mobilitet og reintegration er en mulighed. Herved giver opslaget mulighed for at tiltrække internationale forskningsforbindelser til AU, men det kan samtidig også benyttes af tidligere AU forskere i udlandet til at vende tilbage til en forskningskarriere i Danmark. Fellowship-programmet er samfinansieret af Aarhus Universitet og den Europæiske Unions Syvende Rammeprogram.

Varighed og emne

Et fellowship-ophold har en varighed fra seks måneder og op til tre år og giver herved fellows tid til og mulighed for at beskæftige sig med deres eget forskningsprojekt uden yderligere forskningsforpligtelser (som fx undervisning eller klinisk arbejde).

Forpligtelser

AIAS fellows skal fysisk have til huse i AIAS’ bygninger på campus og forventes desuden at deltage i AIAS’ programmer og akademiske begivenheder, såsom Fellows’ Seminarerne, så fellows bidrager til det intellektuelle liv på Instituttet samt på Aarhus Universitet. AIAS’ mission er at støtte excellent forskning ved at tiltrække de mest talentfulde forskere inden for alle akademiske discipliner og fra hele verden.

Ansøgningsfrist

11. februar 2015 kl. 12:00.

Ansøgningsprocedure

Læs ‘Call’, ‘Guide for Applicants’ og om hvordan du ansøger.

Kontakt

Helle Villekold, Programme Manager 
helv@au.dk eller på telefon: +45 87 15 35 58

Aarhus Institute of Advanced Studies, AIAS 
Høegh-Guldbergs Gade 6B
DK-8000 Aarhus C
Danmark
www.aias.au.dk

Videnskabelig medarbejder, Alle AU-enheder, AIAS, Talentudvikling