Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Alle IOOS-ansatte skal have ny e-mailadresse

Instituttet skifter navn, og det gør e-mailadresserne også. Det er en mindre teknisk operation, der er stort set smertefri. De nye e-mailadresser træder i kraft efter sommerferien.

30.06.2016 | Lise Wendel Eriksen

Instituttet skifter navn, og det gør e-mailadresserne også

Når fusionen formelt træder i kraft d. 1. august, skifter vores institut navn, og vi hører alle under den samme enhed. Det skal selvfølgelig også afspejles i vores e-mailadresser, så vi ’hedder’ det samme.

dent.au.dk

Det nye domænenavn i e-mailadressen bliver fremover @dent.au.dk. Navnet er vedtaget af den konstituerede ledergruppe og lever op til AU’s retningslinjer – bl.a. at navnet skal være på engelsk og maks. bestå af 4 bogstaver. Dent.au.dk bliver samtidig også adressen på en ny, fælles hjemmeside.

IT klarer arbejdet

Alle beholder deres nuværende navn eller initialer foran @’et. Det eneste, der skal ændres, er adressen efter @’et, dvs. ændres til @dent.au.dk. IT-afdelingen på Health sørger for, at udskiftning af e-maildomænenavn sker automatisk med virkning fra d. 1. august.

”Vi har været igennem flere e-mailskift før, og det er faktisk ikke så slemt, som det måske umiddelbart kan lyde,” forsikrer IT-supportchef Mads Rasmussen og fortsætter:

”De gamle e-mailadresser kommer til at fungere som alias. Det betyder, at alle mails sendt til den gamle adresse videresendes og modtages sammen med de nye, så man kommer ikke til at gå glip af nogle e-mails hverken i overgangen eller efterfølgende.”

Ny e-mailsignatur

Ensretningen af e-mailadresser gælder også e-mailsignaturen i bunden af hver mail. Det er den, der indeholder kontaktinformationer på medarbejder og institut. E-mailsignaturen skal ændres, så den indeholder det nye institutnavn og alle øvrige nødvendige institut- og personinformationer.

Medarbejderne skal selv ændre e-mailsignaturen manuelt.

Efter sommerferien sender vi en mail ud til alle medarbejdere med en vejledning til hvilke oplysninger, mailsignaturen skal indeholde, og hvordan du rent praktisk sætter den op i Outlook-systemet. Indtil da skal du ikke foretage sig noget.

Yderligere information om ny e-mailadresse og e-mailsignatur følger i august. Oplever man tekniske problemer i relation hertil, er du velkommen til at kontakte IT-support på Health: health.it@au.dk

Yderligere oplysninger

Sekretariatsleder Mariann Bøje
Aarhus Universitet, Institut for Odontologi
Direkte telefon: 8716 8156
mb@odont.au.dk

 

Sekretariatsleder Kirsten Sender
Aarhus Universitet, SKT
Direkte telefon: 8716 7669
ksender@ohcare.au.dk

 

 

Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Odontologi, Health, Videnskabelig medarbejder