Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Antivirusprogram fra Sophos udløber i februar

Hvis du har en computer med Sophos antivirus, skal du være opmærksom på, at AU’s licens til Sophos udløber den 29. februar 2016, hvilket betyder, at din computer ikke er beskyttet mod virus herefter. Sophos antivirus kan både være installeret på din arbejdscomputer og din private computer.

24.02.2016 | Malene Hjulmand Bundgaard

Har du Sophos antivirus installeret på din arbejdscomputer, skal du kontakte din lokale IT-support for at få installeret McAfee antivirus, som AU anvender i dag.

Har du Sophos antivirus installeret på din private computer, skal du selv afinstallere programmet og installere et nyt antivirusprogram. Som medarbejder og studerende kan du købe McAfee LiveSafe antivirus til alle computere og smartphones i din hustand til 13,50 EUR med en AU rabatkode. Læs mere på http://medarbejdere.au.dk/administration/it/antivirus/.  

Er du i tvivl om, hvorvidt du har Sophos antivirus installeret på din computer, skal du kigge efter et blåt ’S’ skjold. Ikonet vises nederst i højre hjørne på en Windows computer og øverst i højre hjørne på en Mac).

Har du spørgsmål, kan du kontakte din lokale IT-support. Find kontaktoplysninger på www.au.dk/it.

Administrativt, Alle grupper, Alle AU-enheder, AU IT, Administrativt