Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

APV2019: Undersøgelsen er slut - resultater offentliggøres 9. april

71 procent af medarbejderne på AU har besvaret spørgeskemaundersøgelsen for den psykiske og fysiske APV. Resultaterne bliver offentliggjort den 9. april, hvorefter det lokale opfølgningsarbejde går i gang.

14.03.2019 | Signe Opstrup

Foto: Lars Kruse

Med en samlet svarprocent på 71 er der nu sat punktum for første etape af APV-undersøgelsen. De næste uger vil de indkomne svar blive analyseret og samlet i en række rapporter. Der vil være en hovedrapport for hele AU, en rapport for hvert fakultet og for enhedsadministrationen, rapporter for institutter, centre og vicedirektørområder samt enheder herunder.

Den 9. april modtager alle medarbejdere en mail fra konsulentfirmaet Rambøll med et link til resultaterne, som vil blive offentliggjort på hjemmesiden for APV2019.

Når resultaterne er klar, vil fokus være på de lokale dialogmøder. Her får du som medarbejder mulighed for at uddybe og kommentere resultaterne samt bidrage til opfølgningen, hvor beslutninger om prioriteringer og indsatsområder vil være med til at sikre det gode arbejdsmiljø i din enhed.

Yderligere oplysninger

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Teknisk/administrativ medarbejder, Health, Videnskabelig medarbejder