Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

APV’en nærmer sig: Følg med i processen

Forberedelserne til den kommende arbejdspladsvurdering (APV) er i fuld gang rundt omkring på universitetet. Også på Health. Her er både den lokale hjemmeside, følgegruppen og tidsplanen for processen nu klar.

13.11.2018 | Sabina Bjerre Hansen

I starten af 2019 sætter vi arbejdsmiljøet - både det fysiske og det psykiske - under lup, når det igen er tid til APV. Foto: Lars Kruse/AU.

I starten af 2019 sætter vi arbejdsmiljøet - både det fysiske og det psykiske - under lup, når det igen er tid til APV. Foto: Lars Kruse/AU.

I starten af det nye år skal vi igen vurdere arbejdsmiljøet på AU. Denne gang skal medarbejderne forholde sig til det psykiske og det fysiske arbejdsmiljø i én og samme undersøgelse, som gennemføres i perioden fra den 25. februar til den 13. marts 2019.

Selve undersøgelsen består af et spørgeskema, som går på tværs af universitetet. Hvert fakultet har budt ind med fakultetsspecifikke spørgsmål, som bliver en del af APV-spørgeskemaet. På Health er temaerne for spørgsmålene kulturelle forskelle, sproglige barrierer og faglig udvikling. Temaerne, som følgegruppen har foreslået, er godkendt i FAMU og i FSU.

Rutinerede kræfter følger processen tæt

Professor Marianne Hokland fra Institut for Biomedicin er næstformand for Healths APV-følgegruppe, ganske som det var tilfældet sidst. Hun og resten af APV-følgegruppen er med på sidelinjen i hele forløbet og har til opgave at koordinere og formidle fakultetets proces, så både medarbejdere, ledere, arbejdsmiljøorganisationen, samarbejdsorganisationen og AU HR bliver inddraget bedst muligt.

Følgegruppen består af:

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om den kommende APV på Healths nye APV-hjemmeside, hvor du blandt andet finder tidsplanen for processen, og i artiklerne ”Én samlet APV i 2019” og ”Ny og enklere APV i 2019”

Har du spørgsmål til APV-processen på Health, kan du kontakte udviklingskonsulent Pernille Leth fra HR. Hun er Healths arbejdsmiljøkontaktperson og kan træffes på mail: pernille.leth@au.dk eller mobil: 24 94 62 89.

Administrativt, Administration (Faglighed), Ph.d.-studerende, Health, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Videnskabelig medarbejder