Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arrangement om feedback til studerende

Studenterrådet, prorektor og de universitetspædagogiske centre inviterer alle interesserede studerende og undervisere til to-timers arrangement om feedback d. 30. september 2015.

17.09.2015 | Signe Opstrup

Målgruppen for arrangementet er studerende, men alle interesserede medarbejdere på AU er meget velkomne til at deltage.

Baggrunden for arrangementet er besvarelserne fra studiemiljøundersøgelsen 2014, hvor kun 40 % af de studerende mente, at de får tilstrækkelig feedback på deres faglige bidrag gennem en undervisningsperiode. Dette tal er alt for lavt. Derfor er Studenterrådet, prorektor og de universitetspædagogiske centre fra fakulteterne gået sammen om at lave et arrangement om feedback.

”Feedback er vigtigt både når det kommer fra undervisere og fra medstuderende. Arrangementet her er en rigtig god anledning til at dykke ned i emnet, blive klogere og give sin mening til kende. Jeg vil derfor gerne opfordre alle interesserede til at deltage,” fortæller Berit Eika, prorektor for uddannelse på Aarhus Universitet.

Arrangementet  består både af et interaktivt oplæg om feedback og en efterfølgende workshop, hvor deltagerne identificerer ønsker til feedbackindsatser.

Vel mødt!

Fakta om arrangementet

  • Arrangementet afholdes i Richard Mortensen Stuen, Bygning 1422, Fredrik Nielsens Vej 2, 8000 Aarhus C, d. 30. september kl. 16-18.
  • Program:

    • Kl. 16.00-17.00: Hvad er god feedback?
    • Kl. 17.00-18.00: Feedbackønsker til undervisere og gode råd til studerende

  • Der vil blive taget et visuelt referat, som bagefter vil kunne tilgås digitalt.
  • Læs mere på www.facebook.com/events/525941914231404
Fællesmøder, Alle grupper, Studier, Studier, Uddannelse