Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

ASEM Forum on Lifelong Learning 2016: 21st Century Skills

På konferencen vil forskere, politikere og praktikere diskutere aktuelle muligheder for at sætte livslang læring på dagsordenen, centrale koncepter for politik og praksis på området i Asien og Europa, og hvilken rolle forskere og politiske beslutningstagere bør spille i arbejdet med at skabe muligheder for livslang læring for alle i Asien og Europa.

05.07.2016 | Mette Helm

Dato man 03 okt ons 05 okt
Tid 18:00    13:30
Sted DPU, Aarhus Universitet, Campus København, Tuborgvej 164, København NV

Den 3.-5. oktober 2016 holder det internationale netværk for livslang læring ASEM LLL Hub konference på DPU, Aarhus Universitet med titlen "ASEM Forum on Lifelong Learning: 21st Century Skills".

ASEM LLL Hub blev etableret i 2005 og er et officielt netværk af asiatiske og europæiske videregående uddannelsesinstitutioner, der arbejder sammen for at opnå topkvalitet i komparativ forskning i livslang læring, tilbyde forskningsbaserede uddannelsespolitiske anbefalinger og skabe gensidig forståelse mellem Asien og Europa. I samarbejde med partneruniversiteter og ASEM-regeringer arrangerer ASEM LLL Hub hvert år seminarer og konferencer og udgiver publikationer.

På ASEM LLL Hub konferencen på DPU den 3.-5. oktober 2016 vil forskningsresultater blive præsenteret for offentligheden, repræsentanter for ASEM-ministerier og akademiske miljøer.

Læs mere og tilmeld dig konferencen

Mere information om ASEM LLL Hub kan findes på www.asemlllhub.org.

Konference, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe, Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse - DPU