Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

”AU, du holder dig brandgodt”

Aarhus Universitet fylder 92 år i dag fredag d. 11. september. En række medarbejdere og studerende har sendt videohilsner for at fejre dagen: Fra Navitas til TÅGEKAMMERET, fra Bruxelles til Herning, fra kemilokalet til Katrinebjerg.

11.09.2020 | Ida Hammerich Nielson

Årsfesten er aflyst på grund af COVID-19, derfor må vi desværre undvære den traditionelle fejring i Aulaen, i Universitetsparken og i Musikhuset. Men vi kan stadig sige tillykke til Aarhus Universitet, og det har en række medarbejdere og studerende gjort i disse videohilsner:

 

Rektor Brian Bech Nielsen understreger i sin hilsen, at der er god grund til at markere Aarhus Universitets fødselsdag og ikke mindst takke AU's medarbejdere og studerende:

"Aarhus Universitet er 92 år og still going strong. Det skyldes jer, medarbejdere og studerende. Det er jer, der er universitetet. Det er jeres engagement og hårde arbejde, som gør, at Aarhus Universitet er et fantastisk sted at være. Tusind tak for indsatsen i det forgangne år," siger han. 

Årets priser og udnævnelser bliver i stedet overrakt og markeret ved årsfesten i 2021. Som de eneste i år bliver H.M. Dronning Margrethe II’s rejselegater til fire, talentfulde studerende uddelt, dog altså uden ceremoni.

Se små videoer, som de fire legatmodtagere selv har optaget

Læs mere om legatmodtagerne

Arrangement, Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Administrativt, Ekstern målgruppe, Forskning