Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

AU’s bestyrelse mangler en VIP’er fra de våde videnskaber

I november 2019 er der valg til Aarhus Universitets bestyrelse. Der skal vælges to medarbejderrepræsentanter fra VIP-siden, og en af dem skal være fra de såkaldte våde områder, der dækker ST og Health.

16.09.2019 | Lise Wendel Eriksen

Der skal vælges en videnskabelig medarbejderrepræsentant til AU's bestyrelse fra de våde områder. Opstillingsmødet finder sted d. 25. september 2019. Foto: Søren Kjeldgaard / AU

Er du interesseret i Aarhus Universitets virke, retning og udvikling, så har du mulighed for at gøre din indflydelse gældende ved at stille op til AU’s bestyrelse.

Der er opstillingsmøde onsdag d. 25. september 2019 kl. 15-16.30 i ’Det skæve rum’ (1525-626), Fysisk Institut. Her kan interesserede høre, hvad bestyrelsesarbejdet indebærer, og hvordan den videre proces foregår. Akademisk Råd på Health opfordrer alle, der har lyst, til at deltage i mødet.

Bestyrelsen er den øverste myndighed på Aarhus Universitet og varetager universitetets interesser som uddannelses- og forskningsinstitution. Bestyrelsen fastlægger retningslinjer for universitets organisation og sætter langsigtede mål for dets aktiviteter og udvikling.

Brug for mere viden

Vil du vide mere om bestyrelsesarbejdet, så kontakt  de nuværende VIP-bestyrelsesmedlemmer Susanne Bødker bodker@cs.au.dk eller Søren Pold pold@cavi.au.dk. Olav W. Bertelsen olavb@cs.au.dk kan kontaktes for yderligere oplysninger om selve opstillingsmødet.

Administrativt, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder, Health, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Odontologi, Institut for Klinisk Medicin, Institut for Folkesundhed, Institut for Biomedicin