Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

AUtocampus skaber opmærksomhed om din event

Aarhus Universitets informationsvogn, AUtocampus, kan nu lånes af alle ansatte til events og arrangementer i AU-regi. Vognen er gratis at låne, men du skal regne med en omkostning til fragt af AUtocampus.

28.02.2018 | Louise Asmund-Hjorth

Foto: Lars Kruse

Kender du AUtocampus? AUtocampus er Aarhus Universitets lille specialbyggede informationsvogn. AUtocampus blev bygget i efteråret 2016 for at skabe opmærksomhed om den fremtidige campusudvikling på Aarhus Universitet. Nu kan vognen også lånes af alle ansatte til events og arrangementer i AU-regi.

Hvad er AUtocampus særlig god til?

AUtocampus kan fx bruges som en gimmick, der skaber ekstra opmærksomhed om en event eller et budskab. AUtocampus er nemlig bygget som en miniudgave af universitetet med de karakteristiske gule mursten og velkendte glasparti for enden. Vognen måler næsten fire meter i højden og fronten har to luger, der nemt kan åbnes op. Det gør AUtocampus ideel som informationsvogn eller udleveringsstand.

For at kunne låne AUtocampus, skal du være ansat på Aarhus Universitet og anvendelsesformålet skal være tjenstligt. Vognen kan lånes en dag af gangen, alle ugens hverdage.

AUtocampus skal fragtes – og det koster lidt

Som låner skal du regne med en omkostning til fragt af AUtocampus fra havnen, hvor den opbevares, til brugssted og retur. Herudover skal du betale for let rengøring, indvendig og udvendig, efter brug. Du kan få et estimat på den samlede udgift, inden du booker.

Yderligere oplysninger:

AUtocampus bookes via outlook, på lige fod med mødelokaler og bannerpladser - så du kan nemt tjekke, om den er ledig på den ønskede dag.

Læs mere om AUtocampus på informationsvognens hjemmeside

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Heidi Andersen, AU Økonomi og Bygninger – Bygningssekretariatet, hga@au.dk

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Enhedsadministration, Aarhus Universitet