Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Bæredygtig kantine er åbnet på Tandlægeskolen

Nu kan du igen købe mad i kantinen på Institut for Odontologi og Oral Sundhed. Jespers Torvekøkken er ny forpagter med fokus på mindre ressourcespild og mere plantebaseret mad.

19.08.2021 | Eva Kristina Hindby Koszyczarek

Efter længere tids lukning er kantinen på Tandlægeskolen igen åben. Nu med Jespers Torvekøkken som ny forpagter. Foto: Simon Fischel/AU

Efter længere tids lukning er kantinen på Tandlægeskolen igen åben. Nu med Jespers Torvekøkken som ny forpagter. Foto: Simon Fischel/AU

Hverdagen vender så småt tilbage på campus. Det betyder også, at kantinen på Tandlægeskolen igen er åben.

Sidste sommer blev driften af kantinen sendt i udbud, og valget af en ny forpagter faldt på kantine- og cateringfirmaet Jespers Torvekøkken. Firmaet har igennem flere år arbejdet med bæredygtighed, og målet er at skabe et kantinetilbud i tråd med Aarhus Universitets klimastrategi.

Noget for enhver smag

Kantinen serverer dagligt to varme retter; en ret med kød og en vegetarret. Det kan være alt fra stegt citronkylling og krydret stroganoff til sprød svampetærte og falafelburger. Derudover serverer kantinen sandwich, salater, pølsehorn og pizzasnegle. På sigt vil der også være wraps og panini.

Hvis du ikke har nået at spise morgenmad hjemmefra, kan du komme forbi fra klokken 8.00 og købe morgenbrød og kaffe.

Derudover byder kantinen på frugt, kage, slik, vand, kakao og sodavand, når energidepoterne skal tankes op.

Ud med plastic

Af klimahensyn bruger kantinen porcelæn frem for plastic. Det betyder, at du skal huske at returnere den brugte service, når du har spist.

Hver fredag kan du se den kommende uges menu på Facebook (Aarhus Universitets Kantine) og Instagram (aarhusuni_kantine).


Kantinens åbningstider:

Mandag til torsdag: 8.00 – 14.30
Fredag: 8.00 – 14.00

Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Health, Health, Videnskabelig medarbejder, Ph.d.-studerende