Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Barselsvikar i AU Kom

Signe Budde Opstrup er pr. 1. november nyt ansigt i AU Kom, Arts.

18.11.2014 | Helena Bach

Mit navn er Signe Budde Opstrup. Jeg er 33 år og bor i Højbjerg med min mand, Christian, og vores to drenge, Albert på to og Sebastian på fem. Frem til oktober 2015 skal jeg være Jetthe L. Revsgaards barselsvikar.

I mit arbejde her på universitetet vil jeg beskæftige mig med intern kommunikation, fx i forbindelse med Institutionsakkreditering, Blackboard, MUS, lønforhandling, digital eksamen mv. Jeg vil fungere som kommunikationspartner for HR og for Uddannelse, og så vil jeg være en del af det centrale Team Administration.

De sidste fire år har jeg arbejdet som kommunikationsmedarbejder i Psykiatri og Social, Region Midtjylland. Her beskæftigede jeg mig primært med intern kommunikation på både strategisk og praktisk plan, men det blev også til en pressemeddelelse eller en nyhed på den eksterne hjemmeside i ny og næ.

Jeg har set meget frem til at komme i gang med arbejdet her på Aarhus Universitet - dels fordi jeg synes, at Aarhus Universitet er en spændende og meget dynamisk arbejdsplads med mange interessante og udfordrende interne kommunikationsopgaver, og dels fordi jeg nu kan bytte Arriva-tog og 3 timers pendler-tid ud med 25 minutter på cykel.

Jeg ser frem til at arbejde sammen med jer.

Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, AU Kommunikation, AU Kommunikation, Administrativt