Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

”Bestil en forsker”: Tilmeld dig nu

I uge 17 under Forskningens Døgn har alle i Danmark mulighed for at få gratis besøg af en forsker. Er du en af dem, der gerne vil dele ud af din viden, kan du nu tilmelde dig med et foredrag om din forskning.

17.01.2018 | Ida Hammerich Nielson

Bestil en Forsker er et initiativ under Forskningens Døgn. Ordningen giver alle mulighed for at få besøg af en forsker i løbet af den uge, hvor Forskningens Døgn løber af stablen. Foto: Lise Balsby

Hvad enten du er ph.d.-studerende eller professor har du mulighed for at komme ud i landet og holde foredrag om din forskning i uge 17 under ordningen ”Bestil en forsker”. Du kan for eksempel besøge en virksomhed, en forening, en skole eller noget helt fjerde. 

Du bestemmer selv indholdet i dit foredrag, og du bestemmer selv, hvor i Danmark og hvornår i løbet af Forskningens Døgn, du kan holde foredraget.

I 2017 blev der bestilt over 500 foredrag under Bestil en Forsker-ordningen. Det er takket være de knap 300 frivillige forskere, der gratis stillede deres tid og viden til rådighed for befolkningen.

Læs mere og tilmeld dit foredrag


Om "Bestil en forsker"
”Bestil en forsker” er et initiativ under Forskningens Døgn, som giver alle i Danmark mulighed for gratis at få besøg af en forsker i uge 17. Målet er at skabe dialog mellem forskere og borgere. Bestillerne er privatpersoner, biblioteker, foreninger, skoler, virksomheder, kommuner m.v., der kan samle et publikum på mindst 20 personer. Rekvirenterne stiller lokaler til rådighed, og forskeren aftaler selv detaljerne med rekvirenten, når sekretariatet har formidlet kontakten.

Arrangement, Alle grupper, Ekstern målgruppe, Aarhus Universitet, Forskning, Offentligheden/Pressen, Alle AU-enheder, Administrativt, Videnskabelig medarbejder, Health