Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Big Data og mental sundhed

Den Britiske Ambassade, Komiteen for Sundhedsoplysning og Aarhus Universitet inviterer til workshop den 16. marts 2016 om fremtidens unge

22.02.2016 | Signe Herbers Poulsen

Dato ons 16 mar
Tid 08:30 14:30
Sted København, Christiansborgs Slot

Danmark går flere store samfundsudfordringer i møde den kommende tid. Der sker demografiske ændringer i form af en stigning i antallet af ældre over 60 år, mens de yngre generationer lægges under yderligere pres gennem stadig større krav om øget produktivitet. I en verden under konstant og hastig udvikling kræver det både robusthed og en innovativ tilgang til arbejdslivet. Der ses flere og flere tilfælde af unge med stress, angst og depression, mens unge diagnosticeret med for eksempel ADHD er steget støt det sidste årti. Vi ved ikke, hvad denne bekymrende udvikling er resultatet af, og i hvilken grad den er forbundet med øget sårbarhed blandt unge, stigende forventninger til gode præstationer og det lykkelige liv, sociale medier, utrygheden for fremtiden i en omskiftelig verden eller noget helt andet.

Disse emner ønsker Den Britiske Ambassade, Komiteen for Sundhedsoplysning og Aarhus Universitet at adressere onsdag den 16. marts 2016 i Landstingssalen i Folketinget fra 8.30 til 14.30, hvor de tre parter afholder en workshop med deltagelse af flere prominente oplægsholdere, der vil komme med deres besyv på problemstillingerne. 

Ønsker du at læse mere om workshoppen, se programmet og en beskrivelse af dens deltagere og oplægsholdere, klik da her. 

Tilmeldingsfristen til arrangementet er mandag den 9. marts 2016 kl. 12, og det er gratis at deltage.

Forskning, Alle grupper, Susa, Susa