Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Bliv introduceret til lederrollen – tilmeld dig AU’s lederkursus

Er du ny leder på AU, og har du lyst til at få indblik i lederopgaven, kan du melde dig til AU’s lederkursus. Næste hold starter 28. februar.

28.01.2019 | Signe Opstrup

Foto: Colourbox

”Jeg vil anbefale kurset til alle, som enten er ny i lederrollen eller som har fået en anden lederfunktion. Kurset giver et rigtig godt overblik over lederrollens mange facetter og et godt indblik i, hvordan man bliver bakket op som leder på AU”, siger viceinstitutleder på Jura, Hanne Søndergaard Birkmose, om lederkurset, som AU introducerede i 2018.

Også institutsekretariatsleder på Fysik og Astronomi, Katrine Vasegaard, har fulgt kurset og anbefaler det gerne til andre ledere:

”Du kan nemt drukne i driftsopgaver, men ved at tage dig tid til at udvikle dig ledelsesmæssigt åbnes dine øjne for ting, der kan kvalificere dit virke som leder”, siger hun og forklarer, at kurset har givet hende en række konkrete værktøjer samt et godt ledernetværk, som hun efterfølgende har brugt til ledelsessparring.

AU’s lederkursus giver både en teoretisk og praktisk indgang til lederrollen. Det giver overblik over centrale ledelsesværktøjer samt en forståelse af den organisatoriske sammenhæng, AU-ledere indgår i. Og du får som leder mulighed for at overføre og afprøve teorien i din egen hverdag.

Hvem kan tilmelde sig?

Kurset henvender sig både til nye og mere erfarne ledere i såvel forskningsmiljøerne som i administrationen.

Praktiske oplysninger kurset: AU lederskab – introkursus for nye ledere

  • Kurset varer 3 dage og strækker sig over 6-8 uger.
  • Kurser i foråret 2019:

    • Hold 3 (Aarhus): Starter den 28. februar. Tilmeldingsfrist 6. februar
    • Hold 4 (Aarhus):  Starter 29. april. Tilmeldingsfrist 29. marts.
    • Hold 5 (Roskilde): Starter 4. marts. Tilmeldingsfrist 8. februar

  • Det er gratis at deltage.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte AU HR, udviklingskonsulent, Karina Grost, på mobil: 21 34 55 99 eller sende en mail til kgro@au.dk.

Læs mere og tilmeld dig her.

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet