Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Bring sundhedsdata i spil

Arbejder din virksomhed med Big Data inden for sundhed? Eller arbejder du med epidemiologi og har interesse for at samarbejde med virksomheder om kommercielle projekter? Så deltag i dette arrangement og få overblik over mulighederne for at koble forskning med virksomheder.

14.02.2017 | Marie Søgaard

Dato tir 14 mar
Tid 09:30 15:00
Sted AIAS bygningen, Høegh-Guldbergs Gade 6B, 8000 Aarhus C
Tilmelding er lukket

 


Til dette arrangement kan du som virksomhed møde en række forskere, der arbejder med store epidemiologiske datasæt vedrørende de store folkesygdomme på nationalt og internationalt niveau.

De epidemiologiske datasæt er principielt åbne, men der er behov for samarbejde mellem forskere og virksomheder, hvis private virksomheder i større udstrækning skal kunne anvende datasættene til at udvikle løsninger inden for det velfærdsteknologiske område.

Forskerne kan hjælpe virksomhederne ved at præge kommercielle løsninger, der kan understøtte behandling og forebyggelse af folkesygdomme.

På dagen vil du få et overblik over mulighederne for at bruge forskning, høre en række case-oplæg i relation til de store folkesygdomme (herunder diabetes) fra såvel virksomheder og forskere samt deltage i matchmaking.

 

Mød blandt andre:

  • Daniel Wiite, professor ved Institut for Folkesundhed – Epidemiologi, Aarhus Universitet
  • Tyra Grove Krause, overlæge, afsnitsleder, ph.d. i Statens Seruminstitut
  • Carsten Obel, direktør i Center for Sundhedssamarbejde

 

Se programmet og læs mere om oplægsholderne: her

Målgruppe: Datadrevne virksomheder og forskere inden for epidemiologi. Datadrevne virksomheder og forskere inden for epidemiologi.

 

 

Konference, Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen, Susa, Susa, IT, datalogi og matematik