Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Brug din faglighed til at løse bæredygtige udfordringer – meld dig til AU Challenge 2021!

Har du lyst til at omsætte din faglighed til erfaring ved at arbejde med reelle, bæredygtige udfordringer i eksterne virksomheder? Og er du nysgerrig på, hvordan dit studie i samarbejde med studerende fra hele Aarhus Universitet kan bidrage til en bæredygtig udvikling? - så meld dig til AU Challenge 2021!

21.09.2021 | Lonni Klitgaard

AU Challenge er en banebrydende Case Competition for alle AU-studerende uanset erfaring, dog skal du være startet på 3. semester! I år afholdes AU Challenge d .10.-12. november, hvor 200 studerende i tværfaglige teams løser bæredygtige udfordringer for tre store danske virksomheder:

  • Aarhus Universitetshospital
  • AART architects
  • Aarhus Lufthavn

Det er gratis at deltage, og du vil gennem hele forløbet få mad og drikke samt muligheden for at vinde 10.000 kr. og et studenterjob hos en af de tre virksomheder.

Tilmelding sker enten individuelt (hvor vi kobler dig sammen med 3 andre), i teams af 2 (gerne fra samme studie, hvor man så kobles sammen med 2 andre fra et andet fakultet) eller i teams af 4 (med mindst to fakulteter repræsenteret i teamet).

Tilmeldingsfristen er d.10. oktober.

Læs mere om andre vigtige datoer, de tre virksomheder eller AU Challenge 2021, og tilmeld dig, her: https://www.au.dk/auchallenge/

Du kan også følge os på Facebook her www.facebook.com/auchallenge  

Samarbejde, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Ekstern målgruppe