Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Bytte-bytte-købmand

Har I pludselig 16 stole for meget, eller mangler I et bestemt mikroskop på laboratoriet kan det meget vel være, at der er hjælp at hente internt på AU. En ny ’Brugtbørs’ skal gøre det muligt for institutter og centre at bytte, sælge, bortgive eller søge efter brugt inventar og instrumenter, som andre på universitetet ikke længere skal bruge.

27.01.2016 | Malene Hjulmand Bundgaard

Efter et stort ønske fra flere institutter og centre har AU Indkøb oprettet en Brugtbørs, hvor man kan bytte, sælge, bortgive eller søge efter brugt inventar og instrumenter internt på universitetet. Til at starte med åbnes Brugtbørsen for medarbejdere på Science and Technology og Health, men på sigt er det planen, at alle på AU kan bruge den.

AU Indkøb håber, at dette nye tiltag kan skabe givtige forbindelser på tværs på AU og medføre et større udbytte af uudnyttede ressourcer.

Hvordan fungerer det?

Find Brugtbørsen på http://medarbejdere.au.dk/administration/oekonomi/indkoeb/brugt-boersen/, og læs mere om, hvordan I bruger Brugtbørsen.    

Administrativt, Videnskabelig medarbejder, Health, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Offentligheden/Pressen, Ph.d.-studerende